Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajaajajajaja

PILNE !

Polecane posty

Gość jajajajaajajajaja

Hej . Mam pewien problem . Zerwał ze mną chłopak , bo powiedział ze przez wakacje nie bedziemy się widywać bo nie bedzie jak .. ;( ale wiem ze mnie kocha i chce ze mną być .. ale wmawia sobie ze to się nam sie nie uda i wg ..;/ poprosze o szczere rady jak mu wytłumaczyć ze jednak bedzie dobrze .? Bo stwierdził jeszcze ze miłość na odległość u niego nie przetrwa.. ale moim zdaniem przetrwa.

Gość też masz wakacje
i skorzystaj z wakacji a on nie kocha ale i ty wcale go nie kochasz to tylko takie młodzieżowe macanki i przymiarki hormony się budzą i rozwijają i próbują a hormony rozwijają emocje a ty to bierzesz za zakochanie zresztą, tylu fajnych chłopaków spotkasz w czasie wakacji baw się dobrze , baw się nie mniej niż on

Songo -> gorzej bo to może być prawda. mógł po prostu szukać byle powodu aby zerwać

Gość jajajajaajajajaja
ale wiem ze mnie bardzo kochaa..

Gość ja nie mam nic przeciwko
W ubiegłym roku miałam identyczną sytuację jak ty.Dodatkowo całe wakacje, dzień w dzień kłóciliśmy się przez tel.Ale w końcu udało mi się go przekonać że powinniśmy być razem i jesteśmy:) Tak więc powtarzaj mu ciągle że go kochasz i ze odległość nie ma znaczenia.U mnie podziałało :)

Gość jajajajaajajajaja
a długo jesteście razem już?