Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas ona 123

gdzie zapisać się na kurs prawa jazdy u Lublinie?

Polecane posty

Gość jakas ona 123

Hej. Od dluższego czasu planuję zapisać sie na prawko. Ofert jest pełno, ale chciałabym ukończyć kurs w jakiejś dobrej szkole. Może coś polecicie?

Gość jakas ona 123
podnoszę

Kulka oczywiście. Aktualnie robię tam kurs i jest serio super. Pani w biurze są miłe, wszystko na poziomie a uwierz-odwiedziłam już kilka ośrodków szkolenia nie tylko w Lublinie.

a ja sie zapisałam do takiej która w trakcie kursu zniknęła z rynku :P przejeła nas kursantów bardzo sympatyczna kobitka. w kazdym badz razie zdałam za pierwszym razem :P

Gość pawianka
Ja robiłam w Rodmosie :) Bardzo fajna atmosfera na jazdach, nikt nie krzyczy tylko spokojnie tłumaczą.

Gość jakas ona 123
też słyszałam że w kulce dobrze uczą. Myślę jednak że są złe szkoły.. bo znajomy robił w kursorze i był niezadowolony.

Gość jakas ona 123
złotowłosa a wiesz może ile w kulce kosztuje kat b? bo na ich stronce nie mogę znaleźć ceny

Gość oliwkazielona
ja jestem w Kleksie, najtaniej w lublinie 830 zł +2 godziny gratis jak się w góry zapłaci, obok jest Autko-też tanio.

Gość ghjk
830 to naprawde jak za darmo

Gość karolaaaa_aaaaa
ja o kleksie słyszałam bardzo złe rzeczy.... moja koleżanka tam robiła była niezadowolona... ja robiłam w moto starcie na racławickich i za pierwszym razem się udało zdać... zresztą podobnie jak wielu moim znajomym... ale od razu ostrzegam pani w sekretariacie jest średnio miła :/ przynajmniej dla mnie... ale instruktorzy super... :D

Gość jakas ona 123
a o pzm ktoś może słyszał?

Gość jakas ona 123
podnoszę

Gość czesio z nauki jazdy :D
ja robilem ok rok temu w kleksie i jest spoko, pozniej jazdy dokupowalem w moto - starcie i tez spoko, wszedzie naucza jezdzic a tylko od was zalezy jak do tego podejdziecie, moim zdaniem nie ma sensu przeplacac, bo za cene dostajemy i tak 30h jazdy nie wiecej i papierek ktory zanosimy do wordu ktory rzadzi sie swoimi prawami ( wiadomo egz. lubia oblewac za byle co)

Gość gosciuuuu
Ja polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców AUTOMANIA w Lublinie, bo maja bardzo elastyczne godziny jazdy (jak ktos pracuje na 3 zmiany to sie przydaje). http://automanialublin.pusku.com/

Gość gość
Ja ostatnio skończyłam kursy w www.cskrozped.pl bardzo polecam, super nauka, dobre warunki, dużo im zawdzięczam w końcu przestałam bać się jeździć :) Umieściłam linka, jakby ktoś szukał kogoś dobrego

Gość gość
też byłam w Rodmosie. Nie było problemu z jazdami, ani potem z egzaminem wiec uważam to za dobre miejsce do nauki.

Gość gość
Ja chodziłam do http://cskrozped.pl/, zobacz sobie ich ofertę na stronie. Ogólnie szkoła traktuje każdego swojego uczestnika poważnie, ceny nie są wygórowane – a wręcz konkurencyjne. Bardzo polecam, dla mnie 10/10 :)