Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczkowglowie

pytanie do kobiet/facet w sumie tez odpowiedziec moze

Polecane posty

Gość oczkowglowie

czy zdarzylo sie Wam, ze facet strzelil focha, albo znikal na pare dni tylko dlatego ze dostal od Was niewielki prezent... i nie chodzi o to co bylo prezentem a o sam fakt obdarowania. Ja mialam taka sytuacje niedawno i powiem szczerze bardziej zdzwiona nie bylam....a zyje juz dobrych pare lat.

Gość a dokladniej to
o co chodzi? opisz sytuacje.

Gość oczkowglowie
spotykamy się od roku, mamy po 30dychy na karku, z okazji imienin, miesiąc temu zamówiłam bez wiedzy ciacho takie jakie lubi i cukiernia mu przywiozła do domu. no i był foch:/

Gość zaKOCHana nieKOCHAna?
bo ty miałaś z tego tortu wyskoczyć a tak lipa:D

i Ty sie biedna nad tym zastanwiasz...dzisiaj foch o taka pierdołe jutro o kazda inna...uwazam ze w zwiazku najwazniejsza jest rozmowa i jak ma problem niech mowi po to ma jezyk ....

Gość tojasne
to jasne ze on cie nie kocha i widzac ze sie starasz a nie chcac cie zranic postanowil sie odsunac, zeby twoje uczucie powoli wygaslo

Gość oczkowglowie
moze macie racje....dzięki

Gość zdecydowanie wersja a
jak dla mnie on jest jebniety. ciasto na urodziny. co to takiego znowu jest ? :o jak sie przestraszyl zaangazowania, jak sa ze soba rok? to chyba swiadczy o tym, ze zwiazek staje sie powazny/

Sa rok, ale to wiadomo czy napewno są? Czy według niego są? Może ona myśli że są, a on sie tylko tak ot, spotyka. Faceci po 30 tsce są pokręceni. To akurat pewne.

Gość oczkowglowie
tak czy owak.... skończyłam z dawaniem. W końcu swoją reakcją też mi sprawił przykrość. Będę zimną suką to może do niego coś dotrze....a może nie... faceci są bardzo pokręceni, a mówią, że to my sie doszukujemy podtekstów.

Gość banda kretynek