Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak w kwarantannie

mogę tak wyjść z domu?

Polecane posty

Gość jak w kwarantannie

facet wyszedl i nie wzial klucza, mam ochote isc na rower i musze zamknac drzwi, moge go olac i isc?co byscie zrobily?

Gość u1bator
a jak Ci mieszkanie obrobią to co będzie ?

Gość tojatojatojatoaj
zadzwon do niego ...masz problem.....

Gość dobra rada i bez konkurencyjna
zamnikij drzwi na klucz , klucz schowaj pod wycieraczke , na drzwiach powieś kartkę "klucz pod wycieraczką"

Gość jak w kwarantannie
no czemu maja obrobic? ja zamkne drzwi tylko jak facet wroci to nei wejdzie i bedzie stal jak ciota pod drzwiami bo on nigdy nie bierze swojego klucza tak jakbym do domu byla uwiazana. wyszlybyscie olewajac faceta?

A gdzie facet wyszedl? :) Rozwalaja mnie niektore topiki. Wy uz naprawde nie umiecie podjac najprostrzej decyzji sami????? A moze topik tego typu: "Wysralam sie i nie ma papieru. Mial ktos tak? Czy moge uzyc chusteczki higieniecznej , czy poczekac, az maz z pracy wroci i kupi?"

Ile razy my (rodzina) zostawialismy mieszkanie otwarte. Nic nie zginelo. Mozesz zostawic otwatre mieszkanie, no chyba jacys zlodzieje sie tam u Ciebie na osiedlu nie czaja ?? Jesli zauwazylas podejrzane typy krecace sie pod blokiem/domem - zamknij. W przeciwnym razie ja bym wyszla z domu.

rzuć go facet bez klucza to ciota

Gość jak w kwarantannie
tyle ze ja nie chce zeby wiedzial ze wychodze,chce zeby sie zdziwil jak wroci.przeciez ja nie pies, domu pilnowac nie musze i czekac na niego bo pan i wladca klucza wziac nie moge. chce mu dac nauczke tylko sumienie mnei gryzie ze bedzie czekal.z drugiej strony on skrupulow nie ma...

Gość Diaboł
Oczywiście, że tak przyjemności na rowerze

Gość jak w kwarantannie
dori: a gdzie facet wyszedl? oto jest pytanie

Gość jak w kwarantannie
no to ide niech stoi jak pizda pod drzwiami jak ma pierdolony niedowlad mozgowy i klucza wziac nie potrafi.o!

Dla mnie sprawa prosta. Skoro on wychodzi i nic nie mowie gdzie i kiedy wroci , bez klucza - to ma pecha. Ja bym tam napewno nie czekala.

anielskooki co już wpadła ci w oko gosialicious /, spoko mi też

Gość moczbelzebuba
jak wróci to może wyjść z siebie i co wtedy ?

Gość jak w kwarantannie
nie jestem debilka tylko ja najpierw mysle o innych, ale skoro wiekszosc uwaza w ten sposob ze powinnam isc to pojde.chocby jemu na zlosc.

Gość inteligencja to wstawiać swoje
zdjęcie i pisać an forum że się drzwi otwarte zostawia...:O

hihihihihi dokladnie:) Zdjecie i drzwi otwarte:) Dobre:) Inteligenja...

Gość zwała
spokojnie zostaw otwarte mieszkanie i podaj adres

Zbrodnie popelnilam najciezsza, byc nie moze ;). Jesli Ci chodzi o sasiadow/znajomych/kogo tam jeszcze chcesz - nie mieszkam w Polsce. Sasiedzi raczej po polsku nie rozumieja, wiec watpie zeby wchodzili na forum takie jak kafeteria. Nie rozsmieszaj mnie :). Jestem tutaj nowa i widze, ze tutaj ludzie czekaja by komus dowalic. Nie wyzwiesz kogos to nie mozesz funckjonowac?

Czy ja powiedzialam, ze codziennie wychodzilismy z domu zostawiajac drzwi otwarte. Czy ja powiedzialam, ze krzyczelismy na cale osiedle, ze tu i tu drzwi sa otwarte?? Chodzilo mi o takie sytuacje jak wyjscie z psem, pojscie do sklepu. ...

A gdzie mieszkasz w Anglii? Gdzie kolwiek nie miwszkasz - polonia tam jest! Ja tez nie mieszkam w Polsce i na Kaffe jestem:) Ale my tu tak lubimy sobie podokuczac :))) Nie przejmuj sie !

Ja tez nigdy nie zamykam drzwi! Mam zatrzaskowe. Ale auta to bardzo czesto nie zamykam:)))))

A skad wiesz, ze Anglia?? ;) W malym miasteczku. Ale tu juz nie zostawiamy drzwi otwartych, nawet jak z psem idziemy do parku, ktory jest 1min od domu. Okolicy nie znamy i tyle. Widze, ze pomylilam sie myslac, ze kazdy tutaj wyzywa sie na innych (za niepowodzenia w swoim zyciu) obrazajac ich ;)

Auta nie zamykam , bo mi sie pilot zepsul i nie robi pik pik ;) Lenistwo moje.

hihihihihihi A niech kradna! Kupi sie nowe ;) Ja tez mam szczescie mieszkac w malym miasteczku, gdzie wszyscy(prawie wszyscy) sie znaja i nie ma obcokrajowcow. Zlodziejstwo jeszcze nie dotarlo - a to dociera razem z cudzoziemcami.