aneczka2238 0 Napisano Czerwiec 19, 2010 Mam takie pytanie. Czy nie robienie przerw między tabletkami antykoncepcyjnymi może czymś grozić? Dodam,że nie dotyczy to mnie. Moja koleżanka w tym miesiącu nie robiła przerwy, mówi że w przyszłym też nie będzie i może w następnym też nie, bo nie lubi mieć okres. Zastanawia mnie czym to się może skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podszywezesmutane Napisano Czerwiec 19, 2010 to grozi trzecią wojną światową :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka2238 0 Napisano Czerwiec 19, 2010 A na serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczepan Napisano Czerwiec 19, 2010 Tak na serio to trzeba by sprawdzić jak tabletki działają na organizm kobiety-co hamują co powodują i wyciągnąć wniosek. Pewnie bezpłodnością albo jakimiś zakażeniami albo najlepiej znajdź telefon do jakiegoś giną i on w minute ci wszystko wyjaśni. Na tym forum widocznie żadna kobieta nie jest na tyle głupia żeby tak robić i znać tego konsekwencje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka2238 0 Napisano Czerwiec 20, 2010 Pytałam z ciekawości, do lekarza nie będę dzwonić, bo w sumie to nie chodzi o mnie, ja taka głupia też nie jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach