Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kołyska23

Uda mi sie? Jak sądzicie?

Polecane posty

Gość Kołyska23

Czy dam radę schudnac z 73kg na 65 w ciągu 2 miesięcy przy wzroście 170 cm, jedząc tylko śniadanie i obiad.oczywiście umiarkowanie. Wiem, że to nie zdrowe.pytam tylko czy to jest realne. Do tego woda, herbatki. I nie bede jeść chleba. Do tego wakacje, czyli ruch.plus rowerek stacjonarny minimum godzina dziennie, albo dłużej.jeżdżę już około 2tyg. Czy on coś w ogóle daje?

Gość Niebieska sukienkaaa
Miało być na dietach, ale chyba coś mi przeskoczyło

Automatycznie wpisał mi sie inny nick. Sory:)

Gość zapamiętaj grubaśnico
chudniesz jak mało jesz cóż z tego że zrezygnujesz z chleba jak nawpieprzasz się losów i słodyczy? albio frytek czy czereśni? musiałabyś jeść jedną bułkę typu graham dziennie a na obiad 2 średnie ziemniaki, żadnych słodkich napoi, żadnych słodyczy i podjadania

A dlaczego nie?

To chyba logiczne że nie bede jeść słodyczy, za którymi nie przepadam.jakbym jadła tyle ile mówisz, to po 2 miesiącach by mnie nie było

Gość 987654321...
tylko wtedy gdy zastosujesz zdrowe odżywianie się. I nie widzę powodu dla którego miałabyś nie jeść kolacji. Przecież od sałatki z warzyw czy owoców nie przytyjesz a będziesz najedzona. Tylko z owocami też uważaj. Nie jedz raczej bananów i winogron. Ale bardzo ok będzie grejpfrut. Na pewno schudniesz, ale nie wiem czy tyle ile planujesz. Przemiana materii i te sprawy.

Jacy tu ludzie są okropni, szkoda słów.forum jest chyba po to żeby pytać, rozmawiać.a nie sie wyzywac... Żadnego zrozumienia że ktoś ma problem

Przemianę myślę że mi sie dużo poprawiła dzięki rowerkowi.jem i ćwicze, i odrazu po godzinnej jeździe wydalam. Jedna normalna odpowiedź:)

Gość 987654321...
:) A co w ogóle zamierzasz jeść? Pieczywo chrupkie czy ciemne w odpowiednich ilościach też nie zaszkodzi. Do 100 gram dziennie.

Gość szukasz zpocieszenia
to widać, nie chcesz prawdy tylko pocieszenia moja sąsiadka codziennie jeździ na rowerze do sąsiedniej dzielnicy, wiele kilometrów a tyłek ma wielki jak stodoła, ćwiczenia to mit, chudniesz tylko jesli drastycznie ograniczysz jedzenie a zresztą, widać że nie masz charakteru, takie jak ty odchudzają się latami bez żadego skutku 🖐️

Chciałabym jeść raczej warzywa, mięso , ryby,czasem owoc. Ja schudłam rok temu 14kg i trzymam to.ale nie jestem w stanie powiedzieć jak to zrobiłam.może wyrosłam? Obecnie mam 18 lat.

Gość 987654321...
Nieprawda. Ruch też bardzo pomaga. Nie mierz wszystkich miarą swojej sąsiadki :classic_cool:

To przeczytaj komentarz wyżej, który napisałam zanim przeczytałam twój:) rzeczywiście, żadnego efektu.

Gość 987654321...
No to dobrze. Ale naprawdę nie ograniczaj się do dwóch posiłków dziennie, bo może i schudniesz, ale te kilogramy pewnie szybko wrócą. Jedni mówią, że powinno się jeść ostatni posiłek 2 godziny przed snem, inni że do godziny 18tej. Ja po osiemnatej jeśli jestem głodna to łapię marchewkę albo małe jabłko i już.

Gość 987654321...
ja już musze iść, powodzenia

W sumie racja.jak między posiłkami bede głódna zjem marchewkę