Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiii18

SEKS BEZ PREZERWATYWY !!!!!!!!

Polecane posty

Gość patiiiiiiii18

Jestem z chlopakiem ktory uprawia seks bez prezerwatywy....mowi ze nie odczuwa przyjemnosci z prezerwatywa i ze jest pewny ze jezeli sie zgodze na seks z nim to nie bede w ciazy mowi ze wie co robi i wie kiedy dochodzi wiec nie mam suie czego obawiac....co mam o tym myslec?? powiedzial mi jeszczcze ze tylko dwa razy uprawial seks w gumce....

dziecko drogie, jeśli w tym wypadku ty się nie zabezpieczysz, to na nic jego "uważanie" - pewnie szybko zostanie ojcem :P ale zastanów się, czy chcesz iść do łóżka z facetem na jego warunkach? to chyba dość poniżające :o

Gość liczbapi
no co prawda są inne metody antykoncepcyjne, mogłabyś np. brać tabletki, ale ja i tak najpierw kazałabym się takiemu facetowi przebadać na hiv i całą resztę, szkoda ryzykować.

Gość patiiiiiiii18
no ale jego dziewczyny nie zmienialy partnerow wiec nie musi miec HIV

Gość patiiiiiiii18
a przez co jeszcze ?

Gość liczbapi
przez transfuzje, w gabinecie tatuażu, u dentysty(chodzi oczywiście o gabinety, które nie przestrzegają zasad higieny) itd, jednak nie oszukujmy się najłatwiej przez przypadkowy seks, a skąd wiesz czy jego wcześniejsze partnerki nie miały wcześniej kontaktu z jakimś kolesiem, który wcześniej miał kontakt.... itd, ja bym nie ryzykowała.

Gość patiiiiiiii18
jak mam sie dyskretnie o to zapytac ? no bo chyba nie powiem mu tego wprost

Gość ludzie ten temat juz jest
w dziale - Przy kawie. Tam piszcie i do brze sie wczytajcie :P

Gość liczbapi
no ja bym powiedziała w prost, możesz mu zaproponować, że razem zrobicie sobie takie badania, no albo zostajecie przy gumce i tyle. Zdrowie masz tylko jedno :)

Gość do pati8
Nie zgadzaj sie na to, to po pierwsze. Jezeli facet mowi ci takie rzeczy, to znaczy ze nie ma o tym zielonego pojecia. Chyba zapomnial o tym, ze nie trzeba dojsc w srodku zeby doszlo do zaplodnienia. Po drugie, prezerwatywa to tez nie jest zbyt pewne rozwiazanie. Prezerwatywy pekaja itd. Powinnas sie zabezpieczac dodatkowo, to jest tabletki, spirala, plaster i wtedy mozesz byc spokojna, a i prezerwatywa nie bedzie konieczna. I oboje wyjdziecie na swoje. A badania i tak kazalabym mu zrobic. Mozesz zaproponowac ze zrobicie je razem, zeby go nie urazic. Powiedz mu ze jestes podatna na infekcje i chcialabyc uniknac komplikacji dla waszego obopolnego dobra.