Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

zastanawiał sie ktos dlaczego ludzie wierza

Polecane posty

cisza przedwyborcza Chociaż jeden sondaż nie-internetowy, w którym przewagę ma pan Kaczyński. W dodatku trochę to dziwne, bo skoro na Kaczyńskiego wg PO głosują stare baby, mohery ludzie ze wsi, niewykształceni, to niby skąd w prawie wszystkich internetowych badaniach wygrywa pan Kaczyński? Skąd taka 80-letnia kobieta ma mieć internet? To daje do myślenia o rzetelności CBOSów itp. Jestem za panem Kaczyńskim i wbrew temu co głosi PO, jestem młoda, wykształcona, ze średniej wielkości miasta. I nie daję się nabrać na telewizyjne sztuczki. Już małe dzieci wiedzą, że telewizja kłamie.

Gość oczywiście że sondaże
nie są miarodajne. Niemniej - nie jestem "moherem", nie mam 80 lat, ale..... głosuję na...... (nie mogę napisać z powodu ciszy przedwyborczej).

Gość taka prawda.......
w wielu sondażach internetowych można zaglosować wielkokrotnie, wystarczy po kazdym razie usunąć pewne pliki ze swojego komputera, to tyle o ich wiarygodnosci;) zreszta jutro są te wybory i wszystko sie wyjasni, bez sensu już gadać o jakichś sondażach🖐️

Gość aha i achh
Merkaba, przecież ty na innych forach jesteś facetem!!!!!! To okresl się moze wreszcie!!!! :D

Gość fbnfgn
cisza przedwyborcza nie dotyczy mowienia na kogo chce sie glosowac :o

Gość tryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
merkaba --> zakonnik i takie rzeczy wypisuje ? tego ucza w zakonie ze ludzie ze wsi lub stare osoby sa ble? fajnie sie masz pewnie z pzreorem !

Gość oczywiście że sondaże
fbnfgn - a rozumiesz pojęcie "żart"? :-D

Gość firana
merkaba - sam już nie wiesz czy jesteś facetem czy kobietą :) tylko nie wklejaj żadnych " przemyśleń ":)

Gość anooooooooooooooooo
Wlasnie -merkaba to nawiedzony,zdewocialy facet!!!

Gość firana
nie wiem czy jest zidiocały , ale denerwuje mnie ,ze zakłada topicki - i nic sam z siebie nie napisze tylko wkleja jakieś cudze myśli - tak jakby sam nie miał swojego rozumu .