Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka zmlekiem .

kiedys czesciej usuwali dzieci, uslyszalam rozmowe..

Polecane posty

Gość kawka zmlekiem .

uslyszalam rozmowe takiej jednej dziewczyny z mojej pracy (byla w moim pokoju w biurze) a ze ja jestem nowa bo pracuje miesiac to sie nie znamy bo ona wpad rzadko jest w drugim budynku.. no wiec opowiadala swojej znajomej jak to jej matka usuwala co chwila ciaze, zachodzila jak tylko ojciec sie jej dotknal:O przerazilo mnie to ze ta dziewczyna tak spokojnie o tym opowiada! czy naprawde ze 25 lat temu to bylo takie ''normalne'' ?? jak teraz

Gość 25 lat temu aborcja była legal
na i nie było takiej dostępnej wiedzy na temat "skąd się biorą dzieci" ani tylu środków zapobiegających ciąży jak dzisiaj. Więc aborcja była "antykoncepcją. To kościół w wolnej Polsce przeforsował zakaz aborcji i kościół zdecydował, że plemnik + jajeczko to już człowiek. 25 lat temu aborcja do 8 tygodnia była legalna

Gość w nocniku
zagłosujcie na Jareczka to przez 5 kolejnych lat nic się nie zmieni a z radiem co ma ryja wesoło będziecie się cofać do średniowiecza :)

Gość honda cv
"a z radiem co ma ryja wesoło będziecie się cofać do średniowiecza " :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Wymiatasz:D