Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani potrzena

Mój plan dnia na jutro i generalnie zacznę życie od jutra, bo dzisiaj jeszcze

Polecane posty

Gość pani potrzena

nie żyję ---------------------------------------------------------------------------------------------- Wstanę sobie o 3:05, pomodlę się o siebie i o moją rodzinę zrobię łóżko, umyję włosy, depilacja maszynką, umyję siebie, ładnie się ubiorę i pomaluję zacznę uczyć sięz repetytorium z wosu po 12 tematów do matury w przyszłym roku o 11:00 ma przyjść lekarz do mamy i ciocia klocia ciocia klocia będzie układać ciuszki i wywalać je z szafy, więc będę się śmiać potem powrót do nauki około godziny 14:30 poprawić makijaż i ładnie uczesać włosy potem do kościoła na 16:00 po kościele pójść zagłosować na pi pip, bo cisza wyborcza, więc nie napiszę wrócić i dalej się będę uczyć do matury z wosu koło godziny 20:00 komputer i wysyłanie CV oraz telefon spisać do uczelni, w między czasie patrzeć na wyniki wyborów napiszę plan wam tutaj na następny dzień pomodlę się za Polskę i świat z różańca łazienka, zmyć makijaż, i kąpiel pójdę spać POTRZEBUJĘ 10000zł!

Gość pani potrzena
i jeszcze rano, po łazience posprzątam w swoim pokoju, jak i w szafie i wypiorę zaległe skarpetki i oczywiście w rzeczach to pomogę ciotce żeby poszło szybciej i żeby sobie poszła

Gość pani potrzena
i muszę w koncu posprzątac brudne majtki z mojego pokoju bo zaczyna cuchnąć:okot mi sie zesrał pare dni temu na dywan,tez to posprzątam:)

Gość pani potrzena
podszywaczu drogi kota nie mam, więc pudełko kochanie :P jak już się wykąpię to muszę wyprać majtki, których nie zmieniałam jeszcze od czasu okresu, czyli jakieś 2 tygodnie temu i muszę się ładnie wysmarować balsamem

Gość pani potrzena
i muszę jeszcze też posmarować stopy i pomalować lakierem paznokcie wszystkie

Gość pani potrzena
i obciąć te paznokcie!

Gość pani potrzena
spadaja podszywie!okres mi sie skonczył tydzien temu wiec zmieniłam dzisiaj majtki.i mam 4 pary majtek w każdą sobotę zmieniam.nie wiem jak mozna nosic majtki 2 tyg.chyba ty tak długo nosisz:o

Gość pani potrzena
to ty jesteś podszyw, ja jestem autentyczna naprawdę nie zmieniałam tych majtek, jak mogłam zmienić skoro wcześniej nie żyłam, tak naprawdę dopiero jutro się urodzę, bo dzisiaj też jeszcze nie żyję i ok 21 muszę na czata iść, jak będzie to do końca, a jak nie to po pól godzinie wyjść, no chyba że się umówimy inaczej to w tym czasie co innego

Gość pani potrzena
i sprawdzić bloga jeszcze i postarać się napisać notkę na swoim blogu starym jak świat

Gość pani potrzena
jeszcze po zrobieniu porządku na biurku i w szafach to poukładam wszystkie dokumenty

Gość pani potrzena
Może i uznacie mnie za wariatkę. Dobrze o tym wiem. Ja dopiero jutro urodzę się. I będę wariować i zobaczycie jak zaginam wszystkich na tym świecie. Nie będzie obchodzić mnie co może pomyśleć sobie ktoś. Bo ja wiem, że uda mi się spełnić sen. Będę walczyć o to co uznam za słuszne. Nie poddam się. I możecie o mnie myśleć nawet źle. Mam to gdzieś, bo tak naprawdę nie znacie mnie. Pokażę wszystkim na co mnie stać. Zdobędę to co chcę. Nie będę już patrzeć na innych ludzi. CHCĘ 10000zl natychmiast

Gość pani potrzena
Zobaczycie nową mnie, która dąży do spełnienia. Nie będę się poddawać, o nie. Nic mnie już nie pociągnie na dół. Wszystko jeszcze przede mną, całe życie. Mogę je przeżyć tak jak chcę, z pełną wiarą, że mi się uda. Bóg mi pomoże! Kocham ludzi, naprawdę. Wiem, że się uda. Ja należę do pewnej grupy i my zrobimy kiedyś porządek z tym stołem. Nie martwcie się. Nie zostawimy Was w potrzebie. ŻYCIE JEST PIĘKNE. RODZĘ SIĘ JUTRO!

Gość mature masz za rok
a jutro chcesz na wybory isc? moze na nastepne sie zalapiesz :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlkkk
ty nie jesteś martwa tylko nayebana