Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hinudueu

dziś 10x dzwonił a ja nie odbieram....

Polecane posty

Gość hinudueu

jestem zla na swojego chlopaka. caly dzien wczoraj sie nie odzywał, nic a nic. ja w sumie tez, bo zdenerwowal mnie ostatnimi czasy. wczoraj byl na imprezie z kolegami, ja o tym nic nie wiedzialam, nie powiedzial mi, oczywiscie sie dowiedzialam ze ma byc na imprezie. dzisiaj od 13.30 dzwoni, juz 10x dzwonił i napisał 2 smsy. Chcialabym go przytrzymać i dopiero odezwac sie w poniedzialek. ale siostra mi mowi ze on sobie odpusci do poniedzialku. to swierzy zwiazek, raptem 3 tygodnie razem. naprawde mam powod do nieodzywania sie, nawt powinnam zerwać, ale wole go "sprawdzic" czy mu zalezy. Dlatego postanowilam odebrac odniego telefon w poniedzialek, myslicie ze to dobry plan na to by sprawdzic czy mu zalezy?

Gość fenwfwekfjjewk
przytrzymaj go do końca miesiaca. jak odpusci znaczy ze nie kocha

Gość gdfgfffdgdgdf
buahaha.. a potem płacz będzie bo on poszedł na dyskotekę i jak on tak mógł! hahaha Kiedy wreszcie przestaniecie się jak dzieci zachowywać i zaczniecie poważnie rozmawiać jak dorośli? ;)

Gość hinudueu
chodzi o to ze zawsze codziennie bylismy w kontakcie. a teraz, on sobie poszedł na impreze, i zaczał zabawac moja koleanke, nie wiedzac ze jest moja kolezanka!

Gość fejmdmze
"Dlatego postanowilam odebrac odniego telefon w poniedzialek, myslicie ze to dobry plan na to by sprawdzic czy mu zalezy?" juz w poniedzialek? Szanuj sie kobieto :o Do konca miesiaca nie odiberaj.

Gość hinudueu
no nie wiem czy jest sens do konca miesaica.

Gość hinudueu
a co myślicie o tym żeby nie odbierać do końca wakacji?

Gość fejmdmze
...do konca roku

a co myślicie o tym żeby nie odbierać do końca wakacji?" świetny pomysł :D a po wakacjach będziesz miała sposobność poznać jego nowa dziewczynę :D

Gość hinudueu
ale ja chce go przetrzymać i sprawdzić, jaki plan będzie odpowiedni? w poniedziałek, do końa miesiąca, do końca wakacji? po jakim czasie nieodbierania od niego telefonów mogę mieć pewność że mnie kocha?

Gość hinudueu
ja pierdziu , glupie podszywy!

Gość ja to bym czekala conajmniej
do koca roku(ktorego??-twoj wybor) nie osmieszaj sie tym poniedzialkiem czy nawet koncem wakacji :o

Gość hinudueu
doradźcie mi, naprawdę chcę znać waszą opinię jak długo nie odbierac, ja naprawdę jak najbardziej mam powody do nieodbierania a nawet zerwania, ale wole go najpierw sprawdzić

Gość hinudueu
ej!!!

Gość hinudueu
ej no to po co tu siedzicie skoro nie checie pomagać????

doradźcie mi, naprawdę chcę znać waszą opinię jak długo nie odbierac, ja naprawdę jak najbardziej mam powody do nieodbierania a nawet zerwania, ale wole go najpierw sprawdzić" jak sie zalogujesz i bede wiedział ze rozmawiam z ta sama i jedna osobą i do tego będziesz chciała przyjać pomoc to bardzo chetnie mogę pogadać