Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imili86

Implast Bolder Sd 4

Polecane posty

Sprzedam wózek Implast Bolder sd4 . Kolor czarno-zielony wózek w bardzo dobrym stanie , mało używany spacerówka w ogóle nie była uzywana. Do tego fotelik samochodowy. Za wózek z fotelikiem płacilam 2100 odsprzedam za 700 zl . Wózek swietnie sie prowadzi , skretne kola z mozliwoscia blokady. Duza gondola . Wozek do obejrzenia w Zabrzu

Gość Matka Polka 111@
Jest to najgorszy wózek jaki może być. Niestety jestem jego posiadaczką i użytkowniczką od kilku miesięcy. Badziewie nic nie warte swojej ceny. Skrzypi nie miłosiernie budka, napompowanie kół zwykłą pompką graniczy z cudem (trzeba u wulkanizatora), tapicerka się mechaci. Kosz owszem duży, ale zbyt nisko osadzony i nawet pusty ociera o chodnik i krawężniki i nie mówiąc o obciązaniu. Kosz przy obciązeniu potrafi się odpiąć, bo jest na napy. Poza tym jak składa się ten wózek to koła wskakują do wózka (baaaaardzo higieniczne;-) Poza tym jest cięzki. Przednie koła się blokują czasem i można stracić równowagę. HAmulec tak samo potrafi się sam zablokować podczas jazdy. Fotelik to porażka! Nie wiem kto coś takiego dopuszcza do użytkowania! Dziecku jest niewygodnie i goraco (sztuczny materiał z jakąś wacianą wyściólką). Nie mówiąc już o bezpieczeństwie. Za tą cenę można kupić o wiele lepszy i solidniejszy wózek na lata. Nie wart swojej ceny.

ogloszenie dawno nie aktualne i tak..:P a swoja droga ja nie mialam takich problemow zeby mi sie mechacilo, kola blokoaly czy hamulec itp itd..kosz mi sie po ziemi nie szurał... ale najlepsze zostawie na koniec... ZGDOZE SIE ZE NIE WART SWOJEJ CENY choc z gondoli bylam mega zadowolona akurat..ale... wystawialam na sprzedaz w czerwcu potem sie rozmyslilam bo stwierdzilam ze na zime bedzie idealny ze wzgledu na kola bo w spacerowce mialam male..no i przelozylam na spacerowke implasta no fakt super jechal po sniegu gdyby nie to ze stelaz pekl... normalnie poszedl w pol..dodbrze ze bylam blisko domu i dziecko nie wypadlo. ' ogolnie z gondoli super zadowolona bylam kosz na zakupy ok nic innego mi sie nie psulo..bylam zakochana w tym wozku dopoki nie przelozylam w zime na spacerowke

Gość Matka Polka 111@
Dobrze, że dziecku nic sie nie stało. Ja spacerówki jeszcze nie użytkowałam i az się boję co będzie. Narazie gondolę od 4 miesięcy. W sumie gondola jest fajna, duża i dziecko ma dużo miejsca w niej, ale nic poza tym. Słyszałam złe opinie o tym wózku, ale stwierdziłam, że kazdemu co innego pasuje. Musisz miec idelanie równe chodniki skoro kosz Ci nie przeszkadza, że za nisko, u mnie niestety już cały spód zdarty.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej