Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

ale jestem zla!!

Polecane posty

Gość barabarabab

zostalam na weekend w domu bo rodzice z siostra wyjechali na wies do rodziny. zostal tez moj ciulniety 25-letni brat, teraz przylazla jakas chyba nowa jego laska, tamta rzucil palant! mamie kazal kupic wczoraj piersi z kurczaka i ryz jakby sam nie mogl kupic darmozjad. teraz siedza w kuchni ja nie moge wyjsc bo jestem cala w pryszczach w pobrudzonym, porozciaganym dresie i w dodatku troche przeziebiona glowa mnie boli, mam okropny kaszel. nie chce mi sie ze wzgledu na jakas lalke sie przebierac i zmywac masc cynkowa z twarzy jednym slowem wygladam okropnie i nie mam ochoty udawac milej i cieszyc sie z jej przyjscia w dodatku zachcialo mi sie sikac. glupi palant niech sobie wynajmie mieszkanie to bedzie urzadzal schadzki, nie moge czuc sie swobodnie, gdybysmy mieli conajmniej 3-pokojowe mieszkanie to ok, ale gnieciemy sie wszyscy w 2-pokojowym a tylko on kogos caly czas sprowadza. co myslicie o tym wszystkim mam prawo by zla????

Gość Ewaldi
eeeetam, słabo jesteś zorganizowana , powinnaś przewidzieć aby pod ręką mieć wodę mineralną i nocnik oraz papier toaletowy :)

Gość barabarabab
z czego sie smiejesz

Gość barabarabab
niie mam nocnika :-P przypomnialo mi sie ze dlugo kwiatki nie byly podlewane... :-P

Gość barabarabab
to ma samochod niech ja zabierze na przejazdzke i zadupcy... ja bym wyszla tylko gorzej jak ta panna wyleci sie przywitac. :-/

Gość Ewaldi
spokojnie, jeszcze trochę wytrzymaj, zjedzą te kurczaki w kuchni a potem zamkną się w pokoju i będą się pukać, kuchnię będziesz mieć dla siebie i nie zapomnij gary i talerze pozmywać :)

wysikaj się do kwiatka i problem z głowy!

Gość rasista_bialy
idz sie z nimi ruchac i niech brat ci sie na ryj spusci krosty wypali

no nie zachowujesz sie jakbys to Ty byla intruzem we wlasnym domu;) otrzasnij sie!

Gość barabarabab
narazie nic nie gotuja, siedza w pokoju starszych i sie glupkowato smieja i rozmawiaja z kims przez telefon a drzwi do tego pokoju sa otwarte :-/ nie wyjde stad, moze ta laska wezmie mnie za dzikuske ale to pierd... najpierw beda siedzieli w tym pokoju a pozniej chyba ida to gotowac to im zejdzie "troche" co za pajac!

Gość rasista_bialy
jestes zjebana jak kurwa but ! to twoj dom a nie jej . pierdolisz smuty !

Gość barabarabab
a co do tych garow to mu je rozwale na tym kapuscianym lbie jesli ich nie umyje!

Gość rasista_bialy
pierdol pierdol i sie napinaj a tak naprawde boisz sie wyjsc z pokoju hahaha

Gość barabarabab
ten baran laduje wszystko do reklamowki i chyba jada do niej i chwala Bogu, tylko dlaczego nie podzielili sie kosztami przeciez ona to tez bedzie zarla

Twój brat musi sobie poruchać. Ale ja na Twoim miejscu bym wyszła i mu obciachu narobiła :D "Ale mamusia Ci zabroniła sprowadzać panienki, mam do niej zadzwonić? A jak już zapraszasz jakąś lalę, to przynajmniej byś ładną zaprosił, bo tu wyczuwam brak gustu" :D

Gość j też mam pojebnego brata
darmozjada w dodatku tez ma 25 lat, jestem w lepszej sytuacji bo już dawno sie wyprowadziłam z domu a po nim mamusia jeszcze sprząta i gotuje dla niego

Gość barabarabab
no to moja starsza tez i do tego bronio go na kazdym kroku jak tylko nazwe go baranem czy innym a ona to uslyszy to chcialaby mi oczy wydrapac, w dodatku na kazdym kroku pozycza mu kase. a on oczywiscie tego nie odda tez chce sie wyprowadzic ale szkoda mi placic za wynajem tyle kasy

Gość soleillll
:D:D masc cynkowa rzadzi!!!!

Gość soleillll
juz Cie lubie:D

Gość tez mam syarszego brata
pojebusa. lacze sie w bolu :(

Gość barabarabab
przez to wszystko dopiero teraz piore swoje ubrania nie ma co najlepsza pora... ide to narazie, dzieki za odpowiedzi buzi buzi, a masc cynkowa i tak musialam zmyc bo ide wywiesic ubrania na balkon :-/

Gość rumsztyk z kupki
to ilu was tam mieszka w tych dwoch pokojach,co za patologia so sick

Gość fv lkfdmvjfdmn
hahahahhahh ale się uśmiałam hahhahaha