Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolineczkaaaaaaaas

Co byście sobie pomyślały ? Do kobiet

Polecane posty

Gość Karolineczkaaaaaaaas

Mam 23 lata. Od 9 miesięcy jestem z facetem w moim wieku. Mieszkamy razem od trzech. To naprawdę bardzo czuły, wrażliwy opiekuńczy chłopak i jest mi z nim bardzo dobrze, nie chce go stracić. Tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju Jakieś dwa tygodnie temu oglądałam coś na jego komputerze i zauważyłam że od kilku lat wchodzi na pewne seks-forum. Myślę sobie, pooglądam co go tak interesuje- może dowiem się jakie ma marzenia w sferze łóżkowej. Moje totalne zdziwienie wywołały jednak tematy jakie przegląda: głównie dotyczące homo i biseksualizmu, męskiej masturbacji, związków z facetami, penisów itd. Przez dwa lata swojego bycia na tym forum odwiedził ze 25 profili facetów i ... żadnego profilu kobiety. W ogóle nie przeglądał tam tematów hetero. Nie wiem co o tym myśleć . Żadna oznaka na niebie i ziemi nie wskazuje że może być bi albo jeszcze gorzej. W sferze seksu jest nam bardzo dobrze. Co byście myślały na moim miejscu

Gość Herman Hesse
za każdym razem jak się z nim całujesz pamietaj o tych wszystkich pałach, które ojebał

Gość senna mara
bo jest kryptogejem i na dodatek może prowadzić podwójne życie... weż się na sposób i zaczep go jako fikcyjny użytkownik tego portalu, wygada się sam

Witaj, ja jestem dziewczyną, to Ci odpiszę :) Na moim miejscu zapytałabym wprost, czy jest gejem lub bi, skoro kocha się z Tobą. Jakby zapytał, dlaczego o to pytam, to powiedziałabym mu prawdę, tzn że natknęłaś się na takie to jego forum i poprzeglądałaś tematy, w których się udziela, bo byłam ciekawa, czy znajdę tam jakieś jego fantazje łóżkowe Pamiętaj - tylko rozmowa rozwieje wątpliwości.

Gość Herman Hesse
zamów mu na urodziny tort ze striptizerem w środku i zobacz czy go wyrucha

Gość gratka rapa bananowa
Znam kilku homoseksualistów, niektórych takich którzy całe życie żyli z żoną i mieli z nią dzieci, a systematycznie również męskich kochanków. Pewnie jesteś dla niego zasłoną dymną dla rodziny i znajomych bo po prostu jest gejem. Na twoim miejscu przemyślałabym czy chcę z kimś takim być w obawie przed zarażeniem się AIDS Znając życie to już pewnie nie raz uprawiał seks z facetem, być może nawet na chwilę przed tym jak robiliście to oralnie. Nie zazdroszczę, ale uważam że w najlepszym wypadku jest biseksualistą, co i tak wiele pozytywnego do twojej sytuacji nie nie wnosi

Gość erftgyuhjm
zapytany wprost NIGDY nie powie ci prawdy bo 1nie chce niszczyc swojego zycia 2nie chcce niszczyc twojego zycie 3nie chce niczego zmieniac dobrze ktos napisal: zaloz fikcyjny profil i go zaczep, pogadaj z nim, zapytaj czego tu szuka (jako facetowi gejowi moze powie prawde) wyrazy wspolczucia

Gość senna mara
ja też jestem kobietą, poważnie masz do czynienia z kryptogejem niestety znam to z autopsji, niestety choroby weneryczne to dla nich norma... walcz o swoje zdrowie, nie marnuj życia na bycie przykrywką

Gość qg,fdsgafSVZB SVZ
ktoś jeszcze ma jakieś opinie/sugestie ? to ważne

Gość cLARINESA
Może być biseksualny

Gość cLARINESA
albo metroseksualny

jako diewczyna mówie Ci,że lepiej właśnie facetów o to spytać,bo to oni znają się na męskiej psychice :P ale według mnie on jest gejem, i to totalnym :O rzuć go bo jeszcze jakimś hivem Cie zarazi

Gość WRONAKA
cHYBA JEST GEJEM