Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowananadewszystko

mam problem ,chyba mnie oszukano

Polecane posty

:O zamowiłam 5czerwca torebke z Anglii firmy river island ,ona napisała ,ze wyśle torebke jak tylko zrobie przelew zapłaciłam razem ze 180zł ..paczka wysłana priorytetem(koszt 18zł) dzisiaj jest już 19-sty,a ja dalej nie mam torebki :O napisalam do niej ,a ona nie odpisuje .. nnie wiem,moze gdzies pojechała,dodam,ze miala napisane "nie odpowiadam za zaginione paczki" ale miala dużo pozytywnych opiń ,może z 4 negatywne ... dużo rzeczy wystawia na allegro ... nie wiem co mam zrobic teraz,nie znam sie na allegro ,i ona nie ma nawet zadnego regulaminu .. co ja moge zrobić?:( prawie 200zł piechotą nie chodzi..

Gość garatmanka
może coś się stało, jakaś sprawa rodzinna. Spróbuj jeszcze zadzwonić lub napisać z prośbą o pilny kontakt i jeszcze parę dni poczekać. Jeżeli nikogo nie oszukała wcześniej (komentarze) to małe prawdopodobieństwo że specjalnie ci nie wysłała

hmm,a nie wiesz może do ilu dni powinna zostać dostarczona paczka zza granicy? wiem,ze z Ameryki do 3tyg, a z Anglii..

Poczekaj jeszcze trochę. Paczki z UK mogą nawet i 3 - 4 tygodnie wędrować do PL, więc cierpliwości. Nie napisałaś, kiedy dokładnie paczka została wysłana.

bo nawet nie wiem kiedy ona mi ja wyslala(nie odpisuje...) :O :(

Gość :D:D:D:D:D.....
daj linka do aukcji tej babki

kurcze,troche sie denerwuje .. jeszcze nei zwrocilam na to wczesniej uwagi,ze nie ma regulaminu,ani nic.. bede czekac nic mi innego nie pozostaje ..ale w razie gdyby torebka nie zostala dostarczona,a ta pani dalej by mi nie odpisywala to cos mozna z tym zrobic? czy juz nie warto się ośmieszac?