Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kici blond

Żeby związek był udany - wasze sposoby.

Polecane posty

Gość kici blond

No wiadomix, trzeba do siebie pasować itp :) Ale wiadomo też, że o związek trzeba dbać.. Co robicie żeby nie wkradła się rutyna? Macie jakieś swoje sposoby, rytuały, sposoby na zaskoczenie tej drugiej osoby? :)

Gość hgvy
Ja już nie wiem... Staram się jak mogę i chuj ... Nie wierze w szczęście :(

Gość ssadasdsd
mysle ze duzy wplyw na udany zwiazek ma zycie sexualne, wtedy wszystko jest inaczej, ale to tylko moja opinia, porownuje tak bo wiem jak kiedys czesto byl sex to klotnie prawie byly zerowe, fajnie bylo, dzis niestety 0 sexu od 9 miesiecy, a o namietnych pocalunkach nie wspomne, i tak powiem ze wszystko z dnia na dzien sie pierdoli

Gość kici blond
a wiesz, chyba masz racje. ja ogólnie mam taki średni temperament, mój facet tez, i nie potrzebujemy duzo. czasami mi sie bardo nie chce... ale jak sie "zmusze" to w trakcie sie okazuje ze to jest bardzo fajne :D i jak potem mamy kilka takich intensywnych seksualnie dni, to jest miedzy nami cudownie :) a potem znowu zapominamy na jakis czas :)

Gość ssadasdsd
to jednak zycie sexualne to podstawa na udany zwizek :)

Gość kici blond
z podarkami tez tak uwazałam :) ale ilekroc czegos nie kupowałam mojemu facetowi to słyszałam ze po co, ze on nie potrzebuje.. nie z niewdziecznosci, on poprostu bardzo praktyczny jest :) i zupełnie na niego to nie działa

Gość kici blond
ja akurat spedzam z moim od poczatku zwiazku praktycznie całe dnie i nigdy nie mielismy poczucia przesytu :P a wrecz ostatnio rozmawialismy ze to dziwne, ze spedzamy ze soba cały mozliwy czas, a cały czas mamy poczucie ze mamy dla siebie za mało czasu :P

Gość może cień może złudzenie
Kicia, feromony, albo ja. To udany związek :D Tylko jestem raczej niestały w uczuciach. ale związek, choć będzie krótki, to zapewni burzliwy romans :P

Gość może cień może złudzenie
[zgłoś do usunięcia] kici blond ja akurat spedzam z moim od poczatku zwiazku praktycznie całe dnie i nigdy nie mielismy poczucia przesytu a wrecz ostatnio rozmawialismy ze to dziwne, ze spedzamy ze soba cały mozliwy czas, a cały czas mamy poczucie ze mamy dla siebie za mało czas I Ty chcesz, żebym wywiesił ogłoszenie. Potem by twój facet do mnie zadzwonił :D

Sex na pewno,nie mozna tego zanidbywac,warto dbac o ta sfere zycia,wprowadzac jakies urozmaicenia,zeby nie bylo nudnie i rutynowo... Ale dla mnie wazne tez jest to,zeby robic cos razem,miec jakies wspolne zainteresowania,i przede wszystkim warto duzo rozmawiac,nie dusic w sobie emocji,bo z wlasnego doswiadczenia wiem,ze nie warto,to zawsze sie zle konczy.

Gość bershkaa
ja myśle,że można dodać jeszcze w zwiazku troche swobody jesli za bardzo naciskamy faceta to on czuje sie jak w klatce i chce uciekac