Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgtrefeeer

co ja mam zrobic???? kocham go, ale czy on mnie tez???

Polecane posty

Gość bgtrefeeer

razem 5 miesiecy. ze swoja eks byl 2 laa - roztsali sie, ona rzucila go dla innego. sam byl przeszlo 4 lata bardzo cierpial po tym zwiazku. po czym spotkalismy sie i zaczelismy byc razem. ostatnio rozmawialismy o swoich bylych i on wtracil ze gdyby nie tamten facet co odbil jego eks pewnie do dzis by z nia byl. :O nie zareagowalam, bo nie wiedzialm jak :( zerwac? :(:(

Gość bgtrefeeer
no nie powiedzial, ale zrozumialam to tak, ze ciagle o niej mysli i pewnie gdyby ona chciala to by wrocil do niej :( rozmawialismy o bylych i mowil, ze wszytskie swoje laski traktowal bardzo ozieble i raczej zadnej nie kochal, dopiero przy tej ostatniej sie staral i gdyby nie ten facet to pewnie do dzis byliby razem :( mam ciagle obsesje na jej punkcie. jest bardzo ladna, i mlodsza ode mnie. on nadal ma jej zdjecia w komputerze (ale w ukrytym folderze i ponoc tam nie zaglada), ale na co mu jej zdjecia? :( nie rozmowaiaja ze soba, pnoc ona do niego wysylala zyczenia na switea ale on nie zareagowal, a ostatnio spotkali sie przypadkiem na miesicie i ponoc nie zerkal na nia, ale od razu zaznaczyl ze ona specjalnie przeszla na ta sama strone chodnika i szla za nim :O jak dzieci... :( nie wiem co myslec :(

Gość bgtrefeeer
no napisalam ze kocham :(

Gość bgtrefeeer
upppppppppp

Gość ja tam mysle ze chlopak
nie mial nic zlego na mysli, tylko ze faceci powiedza cos i nie mysla o tym, a baby potem rozkminiaja ;)