Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele fele

czy miał prawo mnie pobić?

Polecane posty

Gość trele morele fele

mam 1000 mysli na minute i już nie wiem, czy to ja go sprowokowałam czy nie. fakt, ze jestem czasami nerwowa.. ale czy to daje mu prawo, zeby mnie bić? to bedzie dosyć dlugie, ale chcialabym wszystko opisać dokladnie. od jakiegoś czasu mam poważnie skręconą noge. moj facet wychodził na zakupy i poprosiłam go, zeby kupił szampon. nigdy o nic go nie prosze bo ma istna skleroze, ale tym razem nie miałam wyjscia. specjalnie dzwoniłam do niego, zeby mu przupomnieć. nie odbiera. dziala mi to masakrycznie na nerwy 😡 czym on tak jet zajety na zakupach, ze nie moze odebrać, czy nawet zobaczyc, ze wydzwaniam i oddzwonić [zły]. wrocił do domu. oczywiscie zapomniał o szamponie. no nie powiem wkurzyłam się. nie powiedziałam nic obrazliwego, nie mam w ogole w zwyczaju wyzywac ludzie. jedynie bardzo głosno skomentowałam to i powiedziałam, mu ze nastepnym razem ma sie skupic na tych zakupach, albo zaczac brac lecytyne i ze po co mu w ogole ten telefon skoro go nie odbiera? powiedziałam, ze teraz powinien wyjsc specjalnie po ten szampon. ze chociaz w momencie kiedy ja jestem unieruchomiona to on moglby byc odpowiedzialny za zakupy. mowilam to wszystko bardzo glosno ze zloscia, ale nie krzyczałam. potem usiadł do komputera.. ja sie pytam kiedy ma zamiar isc, a on.. ze skoczy wieczorem. ja sie wkurzyłam i mowie mu, ze ma isc teraz.. bo w 100% przypadków u niego jest wieczne "zaraz" i suma sumarum idzie potem spac i udaje, ze juz spi.. chociaz sie dre i go szturcham to udaje, ze go to nie budzi i w efekcie sama musze wszystko robic. powiedziałam mu też, ze tak bedzie i ze ma isc teraz. kazal mi "zamknać ryja" i "isc sobie samej". ja w ogole szok, bo nigdy tak nie mowił. wkurzyłam się i juz teraz krzyknełam.. ze on mi kurwa mać nie bedzie mowił kiedy ja mam być cicho a kiedy nie i ze ma ruszyc ta dupe i isc po szampon, z ktorego on też de facto korzysta i wiecznie kosmetyki do domu kupuje ja. to on wstał i do mnie z piescia. ja sie rozesmiałam i powiedziałam, ze ta piescia to moze do kolegów im tam wymachiwać. no i mnie uderzył 3 razy w glowe z calej sily. ja zaczelam plakac i krzyczec, ze go chyba pojebało, ze nie ma prawa mnie w ogole dotykać i ze jeszcze raz a wzywam policje. cos tam jeszcze krzyknełam, nazwałam go damskim bokserem i dodalam, ze mu tego nie podaruje. znów zaczął mnie okladać. krzyczeć "zamknij wkoncu tego ryja". wiedział, ze mam skrecona noge to specjalnie ta noge mi zaczal wykrecac. myslalam ze zejde z bólu. zaczełam krzyczec pomocy.. nie mialam sily nic zrobic to go oplułam w twarz. a on znów mnie pobił i powiedział, ze sprawia mu to satysfakcje jak leze i kwicze z bólu. odszedł ode mnie wkoncu ja chwyciłam za telefon. zobaczył, ze chce dzwonic. wyrwał mi go, obalił na ziemie i zaczął autentycznie kopać. kopnał mnie tak w druga noge, ze teraz chodzic nie moge i w krocze.. ze mi krew teraz leci :( zupelnie nie wiem co mu odbiło. 2 lata mnie nawet palcem nie dotknał i nigdy mi nic nie powiedział. nawet głosu nie podniosł. moze to jest moja wina.. przez to, ze krzycze i mam pretensje nie wiem :( nie wiem co mam teraz zrobic :( zaczełam wckoncu po domu z nozem chodzić i powiedziałam, ze jak sie zblizy i bedzie mnie znów lał to mu go wbije w obronie własnej.. :( zupelnie nie wiem co sie stalo, co ja takiego zrobiłam..ze mnie tak pobił :(

Gość Mezzo Mix
Jezu,dziewczyno,spierdalaj od niego jak najdalej!Dlaczego bite kobiety zawsze pytaja czy to nie ich wina?!Nie,nie twoja. Co za skurwiel,sorry,normalnie nie przeklinam,ale jestem w szoku,ze jeszcze pytasz czy go sprowokowalas:o

Gość trele morele fele
ale w takich wypadkach to chyba mozna powiedziec. mam cie dosyc, rozstajemy się :(

I oczywiści przy pomocy noża odbiłaś komputer, żeby z krwawiąca piczka nam się pochwalić na Kafe :D On teraz siedzi na łóżku i boi się podejść do kopa, żeby przeczytać list od komornika.

Gość trele morele fele
byla w szoku i sie balam. nie chcialam mu nic zrobic tym nozem. chcialam tylko, zeby sie juz do mnie nie zblizał. podziałało. ledwo dokuśtykałam do lazienki... zamknełam się, płakałam.. mialam zamiar jakos ogarnac, ale mnie wszystko tak napierdalało, ze siedziałam tam dobra godzine. on wkoncu zapukał i powiedział, ze wychodzi i moge sobie wyjsc bez obawy. krew mi nie leci nie wiem.z macicy.. to tylko rana powierzchowna. gorzej boli to kopniecie niz rana :( mam jedna noge skrecona i na nowo "naruszoną" oraz siniaka na lewym udzie i siniaka w kroczu. to sa takie powazne, ze jak siedze to mnie boli :( a zdarzenie mialo miejscie ok godziny 19.

Gość liluulenkaa
nie czaje wogole ze ty sie jeszcze pytasz cz go sprowokowalas??!! sorry ale chyba nie ma prawa cie bic ani kopac to nieludzkie!! jakby ci ktos wmowil ze to twoja wina to pewnie bys w to uwierzyla i jeszcze go przepraszala?? kobieto zacznij myslec... !!!

Gość warto warto warto
Może i jesteś trochę marudna,ale NIKT nie ma prawa Cię bić,istnieje taka teoria,że po pierwszym takim ataku są następne.POLICJA i uciekaj,wygoń,nie zostałabym z nim nawet chwili.

Gość trele morele fele
ale czemu on mi to zrobił? co mi da pojscie na policje? nie chce go ciagac po sadach. wyprowadze się stąd.. albo on jak nie bedzie robił problemów (mieszkanie wynajmowane) czemu on to zrobił, jest jakis nienormalny? ja jak jestem nerwowa to mowie dosyc glosno i ironicznie, ale nigdy go nie zwyzywałam.. a ni nic. :( miedzy nami było dobrze, a te moje pretensje to były raz na tydzien, czasami dwa.. ale bez przesady. powkurzałam się 2 min i był spokój :( to az tak moglo sie w nim zbierac, ze mnie pobił? rano jeszcze był taki czuły i kochajacy. zmieniał mi bandaz na nodze i w ogole. co sie takiego stało? wiem, ze to glupie co teraz powiem, ale ja go nadal mocno kocham i to boli, ze teraz bede sie musiała z nim rozstać:( i to z wlasnej jak widać głupoty :(

Gość Mezzo Mix
Aha,i poszedl sobie?dzwon na policje.Chyba nie zamierzasz z nim jeszcze byc?

Gość liluulenkaa
zapieprzaj do szpitala na obdukcje i nawet mu sie nie przyznawaj ze ja zrobilas..a noz kto wie cz nie zrobi tego drugi raz, a papier masz i jak co to udowodnisz.. nawet sie nie zastanawiaj!!

Gość aaaaaaafily
dlaczego nie poprosisz kogos z rodziny, przyjaciol zeby po ciebie przyjechal. kolejnym razem bedzie juz tylko gorzej. uciekaj poki czas

Gość Mezzo Mix
Z wlasnej glupoty?:ozabijasz mnie,dziewczyno.Moze go kochasz,ale on ciebie nie. A po co policja?Po to,zeby gnoj wiedzial,ze nie wolno podnosic reki na nikogo,po to.

Gość bele de jour
i co poszedl po ten szampon?? PS marna provo

Gość trele morele fele
w ogole to mnie strasznie glowa boli. i to nie tylko w tych miejscach gdzie mnie lał, tylko cała i to mocno. wzielam 2 tabletki i nie przechodzi. moglamm miec jakies wstrzasnienie mozgu? powinnam jechac na pogotowie nie wiem :( najgorsze jest to, ze ja nie mogę się wyprowadzić od tak hop siup. to pewnie troche potrwa. teraz mam sesje od przyszłego tygodnia.. nie mam glowy do tego, zeby szukac mieszkania, to zreszta tez troche potrwa. a cala rodzina moja jest w innym miescie. jak wroci to z nim pogadam, zeby to on sie wyniosł, bo wkoncu mieszkaja w tym miescie jego rodzice.

Gość trele morele fele
dlaczego od razu prowo? nie nie zamierzam z nim byc. jestem jeszcze w szoku i mocno zdezorientowana.. a jak porobie te obdukcje to na co mi one pozniej? mogę cos z nimi zrobić? w ogole to jak zlapałam telefon i on mi go wyrwał i sie ze mna szarpał to prawodopodobnie niechcacy zadzwonił (zadzwonilismy) do mojej ciotki.. jest na "A" na samej gorze w spisie. no ale w sumie nie wiem w ktorym momencie to zrobilam i czy w ogole odebrała ten telefon. jesli tak to slyszala jak krzycze... eh co za wstyd :(

Gość liluulenkaa
rozwalasz mnie..nie widzisz co ci tu ludzie pisza??!!

Gość kici blond
No właśnie, mnie teraz najbardziej interesuje co dalej z tym szamponem? :D Jak co to sie nie martw, płynem pod prysznic tez od biedy można umyć, może włosy nie będą aż tak świetliste, no ale coś za coś :( Szampon 4 life A tak swoją drogą to jakiego używasz?

Gość kihiogdr
ocieracz napieralski ----> tak z ciekawośći, twój nik wziął się z sympatii czy antypatii do napieralskiego?

Gość trele morele fele
zrozumcie, ze ja jestem w szoku.mam 1000 mysli na minute.. tak w sumie tez uwazam, ze nikt nie ma prawa naruszac moja nietykalnosc. :( szamponu dalej nie ma, a mialam jutro na wybory podjechac, akurat kolezanka by mnie podrzucila... stad to parcie na szampon miałam :( ale teraz to mam to w dupie. wlasnie bede dzwonic do przyjaciółki. pewnie moglabym sie u niej zatrzymac przynajmniej na jakis czas, az cos nie wymysle.

Gość kleeeeopatrrrra
Zaczyna się nie wyprowadzę się bo coś tam coś tam,porozmawiam z nim...... Dziewczyno jezeli to prawda co piszesz to ja bym juz policje wezwała. Zeby kolo wiedział ze nie jestes miękkim hu**jem zrobiona i nie będziesz jego workiem do kolejnego odreagowania A po za tym bijący który raz spróbował tak się wyżyc zrobi to drugi raz,trzeci i kolejny i tak do woli boksing domowy

Gość kici blond
no tak, wybory - święto demokracji, trzeba jechac wymytym :) jak sie okazało dziś na tym topie wybory moga takze byc niebezpieczne i prowadzic do patologii ;)

Gość trele morele fele
wiem macie racje. dobrze jednak, ze tu napisałam. zmobilizowaliscie mnie i już się dogadałam z przyjaciółką. tzn puki co to ma do mnie przyjechac i ew zostac na noc, jakby mialo się coś wydarzyć. a czy mnie zabierze do siebie na troche to jeszcze z nia nie gadałam.

Gość nie bede czarna
narazie wzywaj pogotowie i jedź do szpitala, niech Cię obadają, kto wie co z tym wstrząsem mózgu. od razu obdukcja. i niech ten sukinsyn się nie wywinie, przecież to jest pobicie i podpada pod paragraf. nie uważasz, że powinien zostać jakoś ukarany za to, że zadał Ci tyle bólu?

Gość dgdgsdgsdg
Autorko czy masz na imie Justyna?

Gość trele morele fele
co za różnica jak mam na imie? a co mam potem zrobic z ta obdukcja i co mu za to grozi? boje sie ze nikt mi nie uwierzy on sie wywinie i bedzie sie chciał "odwdzieczyć"

Czy Ty jestes normalna? Popowiem Ci, jak chłopak wróci Ciebie ma tam najlepiej nie być rozumiesz? Spakuj się,Jedz na policje, potem do szpitala i potem do przyjaciólki. Mój sąsiad poderżnął gardło żonie, też się kochali. Zostań, powodzenia! ;/

Gość kur
może ćpa i stąd ta jego reakcja? albo był na głodzie i nerwy mu puściły albo po zakupach coś zażył? Właśnie obdukacja jest po to, żeby ci wierzyli, idz ją zrób i nawet jak go nie chcesz o nic oskarżać to wrazie co masz papier jakby zaczął bardziej jeszcze szaleć, a poki co go nie ma to spakój walizki i za drzwi jak będzie się awanturował to na policję dzwoń