Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoleik

Jestem cholerna zazdrosnica

Polecane posty

Gość skoleik

...i nie umiem sobie z tym poradzic. Niszcze swoj zwiazek choc poczatek zapowiadal sie kolorowo. Mecze siebie i jego. Jestem zazdrosna doslownie o wszystko. I wkurzam sama siebie, bo nie moge przez to normalnie zyc.

Gość skoleik
halo! chce pogadac

Kogo to obchodzi? Jak ci się psychiatra ukłoni, to złap go za nogawkę. I nie puszczaj :classic_cool:

Gość heloł kitty
rozumiem Cie...

Gość heloł kitty
ehhh

Gość skoleik
rozumiesz, bo masz podobnie?

Gość heloł kitty
bardzo podobnie, ale staram się tego nie pokazywać, sama się z tym męczę... wiem, że mnie kocha, że chce być, nie złapałam go na kłamstwie... ale przecież tyle ładnych dziewczyn chodzi i pewnie spojrzy na niejedną... a potem wkręca, że on się niby nie patrzy - no w takie bajki to już nie wierzę, aż tak naiwna nie jestem. z drugiej strony, ja też lubię patrzeć na fajne ciała facetów, więc... jestem hipokrytką :(

Gość heloł kitty
nie chcę, żeby wiedział, że jestem chorobliwie zazdrosna, ale męczy mnie to wszystko... jak sobie z tym radzić?

Gość kondomik
po ile Wy macie lat, tak facet, jak i kobieta obejrzy się za jakąś modelką, czy modelem gorzej jest, jeśli ktoś twierdzi, że coś się stało (np zdrada) pomimo, że nic takiego nie miało miejsca

Gość skoleik
no ja wlasnie tez nie wiem jak sobie z tym radzic; moj facet kiedys na poczatku zupelnie nie ukrywal, ze gapi sie na inne, padly teksty 'moze sie przejdziesz a ja postaoje i popatrze' gdy na plazy zobaczyl gole cycki, albo mnie pytal jak mysle ktora z dwoch dziewczyn w tv by do niego pasowala. Od tamtego momentu ukrywa wszystko, dusi w sobie i mnie to wkurza, bo wiem, ze pewnie nadal ma podobne mysli do tych wczesniejszych. Meczy mnie

Gość heloł kitty
niepotrzebnie wali takie głupie teksty, mój tez i to właśnie wkurza. mogliby chociaż milczeć... ja takich tekstów nie mówię, gdyż nie widzę potrzeby. to ma być niby śmieszne? nie jest ani trochę...

Gość heloł kitty
ps. jak jest zamknięty w sobie, to jeszcze gorzej moim zdaniem... nie mówi - czyli ma coś do ukrycia... typowy facet... u nich chyba są już lepsze te idiotyczne 'żarciki'.

Gość skoleik
nie wiem co lepsze, bo jedno i drugie mnie wkurza; on juz nie gada takich glupot-tlumaczyl mi, ze mowiac tak, chcial we mnie wzbudzic zazdrosc; no to mu sie udalo

Gość heloł kitty
ja lecę spać, jeśli masz ochotę odezwij się na maila: now_is_forever(małpka)wp.pl

Gość skoleik
ok, cos napisze, nawet za chwilke :)

Gość skoleik
dobranoc