Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nie żonaa

co robić

Polecane posty

Gość żona nie żonaa

nie czuje się szczęsliwa w małżeństwie, nie wiem już sama co czuje, mąż nie ma dla mnie czasu, nie interesuje się mną, nie chce spróbować zmienić pracy chociaż kiedyś obiecywał, że to zrobi( obecną ma taką, że nigdy w tyg nie ma go na noc w domu jeszcze w weekendy też pracuje) zaczynam myśleć co by było, gdybym była z kimś innym, z kimś z kim mogłam być ale wybrałam męża, zaczynam myśleć o byłym,ciekawei mnie jak wygląda jego życie itp nie wiem co robić

Gość To nie powód
by się z nim rozstawać.

Gość żona nie żonaa
nie chce się rozstawać, nie wyobrażam sobie rozwodu ale co robić gdy mówiłam mężowi, że źle się dzieje, że małżeństwo nam się sypie i niestety nic się nie zmienia? jak ma być dobrze, gdy my prawie wcale ze sobą nie spędzamy czasu, ja bym chciała ale mąż jest pochłonięty pracą i innymi ważniejszymi dla Niego rzeczami

Gość żona nie żonaa
o pasję ciężko, gdy jestem z małym dzieckiem i to prawie cały czas sama, nie mogę nawet porządnie domu posprzątać tylk owszystko szybko w biegu robię, gdy mała chwilę zajmie się sobą mąż mnie nie docenia, uważa, że tylko siedzę w domu z dzieckiem