Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvxcvvcxvcx

Jestem uzależniona, co robić?

Polecane posty

Gość cvxcvvcxvcx

Może to zabrzmi śmiesznie, ale uzależniłam się od wdychania zmywacza do paznokci, lakierów, korektora. Wszystkie te rzeczy są w domu, korzystamy z nich ja, mama, siostra. Nie wiem, co robić :O Zawsze miałam silną wolę, a teraz, widząc te przedmioty codziennie, używając ich, nie potrafię się oprzeć :| Zapach zmywacza nie jest już tak ostry jak kiedyś, bez problemu się nim "zaciągam"... mam problem...

Gość lauruśka cyluśka
yyhhyhyyhyhyh

Gość fhdifyhdfhehrewrew
teraz zmywacz, potem budapren, potem koka albo amfa

Gość cvxcvvcxvcx
Właśnie tego się boję :O Już nie raz miałam okazję wciągnąć sobie kreskę (u znajomych, czy na imprezie) ale zawsze odmawiałam i nie chcę próbować. Jedynie trawkę raz paliłam, ale była i jest mi obojętna. Jednak te wszystkie "zapachy", za większość ludzi uważanych za niesamowite smrody... No po prostu nie potrafię sobie chwilę nie powąchać. Nawet teraz, malując paznokcie a wcześniej je zmywając miałam "sesję"

Gość zołza jesteś wieloryb
"teraz zmywacz, potem budapren, potem koka albo amfa" a może butapren? :O pocieszę cię, po butaprenie się mózg rozpuszcza, więc za kokę czy amfę na pewno się nie weźmiesz ;) zresztą po tych przez ciebie używanych też 🖐️

Gość zxcczxcxzczxe
zołza jesteś wieloryb - nastrasz mnie bardziej, proszę, może to mi pomoże wyjść z tego bagienka :O

Gość cvxcvvcxvcx
Proooooszę