Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniax

Czy jestem gruba??? Foto

Polecane posty

Gość magdaaam
Atam:) ładnie zgrabnie ;)

Szkoda, ze nie stanelas twarza do obiektywu. Wydaje mi sie, ze masz bardzo szerokie ramiona. Bioder w ogole nie masz (w sensie, ze zaokraglonych). Moge sie mylic. Z reszta...jesli zle sie czujesz, to zacznij robi brzuszki lub inne cwiczenia. Nie doluj sie tym co tu mowia, bo na kafe siedza same pomaranczowe pieknosci, ktore kazdemu dogryzaja ;)

Gość ngfnnnnnnnnn
daj zdjęcie jak stoisz prosto bo to jest z lekkiego boku i bardzo wyszczuplające ..

Gość jest super więc o co chodzi
Nie jesteś gruba.

Gość pokahontazz
to jest najgorszy typ sylwetki jaki może mieć kobieta - wąskie biodra, a zbyt rozbudowana góra, czyli grube i szerokie ramiona + praktycznie brak wciecia w talii :O już wolę typ gruszki

Gość nvnoi
skoro uważasz, że jesteś gruba to schudnij. Co to za problem :o

Gość teraz juz chuda
ja pierdoleee.. co wy macie z tą samoakceptacja...

Gość nvnoi
Mnie się wydaje, ze dziewczyna uważa się za grubą, ale chce tu usłyszeć co innego tylko po to, żeby nic z sobą nie robić. To po prostu leń, dlatego wkleja tu swoje foto i czeka aż jej ktos napisze, że jest ok :o

Gość szczerosc do bólu
na twoim miejscu schudłabym z 10 kg

Gość znacie ten paradoks???
gdyby napisała jak większość z was jej sugeruje: mam zajebistą figurę, tylko spójrzcie... to byście inaczej gderały ;) ot... dobre podejście do sprawy... stwierdzić JESTEM GRUBA! jest proporcjonalna... ani szczupła ani gruba. normalna.

Gość niunia3
chciałam wiedzieć co myślą inni. tylko tyle!

nie ma zajebistej figury. ma kompleksy(stąd temat i pytanie w tytule), chociaż nie powinna. wygląda normalnie. pytanie jest czy jest gruba? nie, dla mnie nie jest. jednemu będzie odpowiadać taka figura inny woli "sucharki" jak Gosia. ;) ile gustów tyle opinii. ale teksty w stylu - powinna schudnąć 10kg. i żadnych argumentów więcej, powinny być usuwane przez moderatorki. waga nie jest odzwierciedleniem figury.

gosialicious na_celowniku Czy Gosia sucharek to ja ?? Jesli tak, to prosze ochlon troche, zajmij sie czyms innym... === co proponujesz? ;) żartuję sobie, ale chyba popełniłem mały faux pas. więcej dystansu do siebie Gosiu. :) chyba za dużo krytyki spadło na Ciebie ostatnio na kafe?

Gość kika bez bucika
wydaje ci sie ze ejstes gruba, wygladasz bardzo dobrze...jak zdrowa niewychudzona dziewczyna

Gość kika bez bucika
gosialicious ladna z ciebie kobieta ...ile masz lat?? 33? sory jesli sie pomylilem

chyba nie. ;) faceta w tym wieku i z "takim" doświadczeniem, można przyciągnąć wyglądem, ale zatrzymać charakterem.

Gość kika bez bucika
najbardziej porzadanym typem figury ejst klepsydra, zadna tam gruszka, gruszka wyglada paskudnie tak damo jak o gruszka do gory nogami

Gość kika bez bucika
gosialicious --- nio wygladasz troche wiecej niz 20 ale to nie zmienia postaci rzeczy, ze jestes ladna kobietka

Gość okorgin
do autorki- takie kobiety jak ty ja określam mianem "dobrze odżywione" ;)

15 kg tos przesadzila. Problem tuszy na pewno nie dotyczy autorki. Autorka ma zbyt szerokie ramiona w porownaniu do reszty ciala. Ot tyle.