Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28-letni wrak człowieka

Nie wierze.....:(:(:(

Polecane posty

Nie wiem czy ktoś wysili sie z Was na jakąs rade...nawet na to nie licze..po prostu musze gdzieś wylać emocje ktore zgromadziły sie we mnie w ciągu ostatnich paru godzin. Z moim narzeczonym tworzylismy udany związek parterski przez 3 lata. W łóżku także.Ja miałam troszke większy temperament ale idealnie sie dopasowywalismy. Wczoraj mi przyznał, ze mnie zdradza.Jak poznalismy sie 3 lata temu on był prawiczkiem a ja miałam za sobą związek(czyli 1 partnera).On powiedzial mi wczoraj, że nie chce sie rozstawać ze mna tylko, że chce porównania i nie potrafi oprzeć sie pokusie:( Nie mieści mi sie to w głowie..są tu jacyś faceci co mi to wyjaśnią..jak można zdradzić kogoś kogo sie kocha i ryzykować utrate tej osoby dla seksu z inną?

Gość faceci to gnoje

Gość kasiagusia
po tym co ci powiedział, powinnas powiedziec mu tylko jedno słowo SPIERDALAJ !!!!

On powiedzial mi wczoraj, że nie chce sie rozstawać ze mna tylko, że chce porównania i nie potrafi oprzeć sie pokusie" szczeniak i tyle co tu wyjaśniać ... z prawiczkami tak zazwyczaj jest , naczeka sie to na tą swoją jedną i wymarzoną a póżniej okazuje sie że do tego stopnia mu sie to spodobało ze jego idee które przez tyle lat hołubił nagle trafia szlag Zaczyna przelatywać wszystko co nie ma penisa , rano i wieczorem , na mieście i w lesie :P rada ? Olej szczyla i to jak najprędzej

Ciężko mi...zawsze byłam rozsądna i zawsze wiedziałam jak postąpić w każdej sytuacji. ale tu wchodzą w gre emocje..uczucia ktore sa całkowicie sprzeczne ze soba. kocham go i nie wyborażam sobie zycia z kimś innym.Mamy po 28 lat i planowalismy wspólne zycie.Nie spodziewałam sie czegoś takiego. Z drugiej strony go nienawidze, czuje obrzydzenie i jestem wściekła, zła i nie wiem co jeszcze. Pierwszy raz w życiu nie wiem co robić:(Nie rozumiem tego..jak można zdradzić kogoś kogo sie kocha tylko dla samej chęci porównania..po prostu tego k*** nie rozumiem:(

Gość Na szczęście
"...z prawiczkami tak zazwyczaj jest..." Na szczęście są tacy faceci jak Regres, który prawiczkiem w życiu nigdy nie był. Wybierz Regresa !!! :D

Gość powiem tylko tyle że
gdyby cie naprawdę kochał to zdrada mu by nawet a myśl nie przyszła, ja nawet bym się nie zastanawiała tylko od razu go zostawiła

Na szczęście są tacy faceci jak Regres, który prawiczkiem w życiu nigdy nie był' widzisz jak to ci powiedzieć ;) po pierwszym razie nie obiecywałem kobiecie z którą spałem gruszek na wierzbie :D a na dodatek nie miałem wymagań wyjętych z kosmosu :P

łatwo Ci gadac bo sie bzykałas z innym a on tylko z toba. zrozum faceta że chce zobaczyuć jak to jest z innymi. Poza tym co ma miłośc do seksu?

Rozmawiałam z nim czy mu to przeszkadza...rozmów było wiele, ale powiedzial ze nie..widocznie kłamał. Ja niestety nie zmienie przeszłości. nie "sypałam sie" bylam w związku, który potem sie rozpadł. Mam do niego żal, bo nie wierze, że chęc porównania zrodzila mu sie nagle...myśle, ze to w nim było i tymbardziej mi źle, ze nie zostawil mnie tuz po pierwszym swoim razie tylko mamił kilka lat obietnicami o slubie, oswajał z mysla ze juz bedziemy razem po co to?

Gość sperdalaj
kurwa mac to juz bylo ! nie potraficie wymyslec czegos bardziej oryginalnego :o?

Mi na ślubie nie zależy ale oswoiłam sie z tym, ze bede juz z nim zawsze...czułam sie bezpieczna, kochana i tak jak tylko potrafi sobie wymarzyc kobieta. Rozumiem to, ze byla w nim ciekawośc, ale ja nie potrafilabym zdradzil kogos kogo kocham i jestem z nim tyle czasu. Nie wyborazam sobie by mógł mnie dotykac ktos inny w czasie gdy mam kogos..po prostu nie potrafie. Wyrzucacie mi ze sie bzykałam z kimś. Mam 28 lat i bylam przed nim w zwiazku- to mam teraz przez to cierpieć. mial od poczatku świadomosc z kim sie wiaze...szkoda juz mi słow na tą sytuacje:(

dlatego uważam, że jest odpowiedni czas w życiu na szkołe, wyszumienie się, studia a potem dopiero zakładanie rodziny. Mój ziom wziął ślub z super dziewuchą. Cnotka , żadnemu nie dała a każdy o niej marzył. Do ślubu dziewica a potem po ślubie jak jej sie spodobało to wszystkim dawała jak był w robocie Dlatego uważam, że wiązanie sie z prawiczkiem czy dziewica to najwieksza głupota jaka można zrobić. teraz może bym dochował wierności ale jeszcze 2-3 lata temu nie bylo takiej opcji bo wiecznie we łbie miałem łowce załaczonego

zdradzajacy faceci z samej definicji maja wieksze powodzenie u kobiet, niż faceci wierni, więc nie wiem czyja tu jest większa wina?

Gość JA,HP
Przykro mi,wiem jak cierpisz,ale ja bym już nigdy nie zaufała temu facetowi.nie wybaczaj...ciekawość głupi powód,ciekawe czy za jakiś czas nie znajdzie innego pretekstu.powinien z tobą pogadać jak już czuł że go ciągnie,a nie po.to jest związek.stara prawda:najtrudniej zdradzić 1 raz,potem to już idzie.jak powiedział,że nie mógł się powstrzymać,to będzie tak dalej.Proszę,nie narażaj się na lata

Rozumiem to, ze byla w nim ciekawośc, ale ja nie potrafilabym zdradzil kogos kogo kocham i jestem z nim tyle czasu. Nie wyborazam sobie by mógł mnie dotykac ktos inny w czasie gdy mam kogos..po prostu nie potrafie" jaka ciekawość ? kobieto opanuj sie zaczynasz go usprawiedliwiać ? szczeniak nie dorósł , jest dzieckiem a ty bóg wie czego wymagasz notabene robisz niesamowity błąd w stylu : ja bym nie potrafiła ... ja sobie nie wyobrażam żebym mogła sie tak zachować ja bym nie zdradziła... ty nie jesteś nim a on tobą PROSTE , co to są w ogóle za porównania NIe klasyfikuj innych na podstawie własnych zachowań bo będzie ci bardzo źle w życiu .. rada : Trafiłaś na szczeniaka i najlepszym wyjściem będzie rozstanie !!! No chyba że uwielbiasz sie udręczać , to próbuj naprawiać ;)

Gość JA,HP
cierpień.nawet jak zaryzykujesz to i tak nigdy nie będziesz się czuć bezpieczna. wiem że to trudne,ale musisz,choćby się to wydawało niemożliwe zacząć od nowa,z innym.boli,tyle lat,ale chcesz zmarnowć następne 20?

Gość ejbisi
Jeśli nie chcesz dołączyc do topiku "Gdy mąż ma dziecko z inną kobietą" to uciekaj od niego jak najszybciej. Jak mu teraz wybaczyć to dasz mu zielone światlo do zdradzania.

Gość lighter123
Niestety musisz z nim zerwac. Bedzie bolalo, ale przejdzie. Za to zycie z nim bedzie bolało zawsze. trudno zyc z kims do kogo stracilo sie zaufanie. To pieklo- oczywiscie dla osoby wrazliwej. Bedzie dobrze. Podejmij dojrzałą decyzje. Niestety nie mozesz mu wierzyc. Dojdziesz do siebie- to jest pewne.

Jak tego nie akceptował, to powinien się z Toba nie wiązać." dokładnie ale pewnie zaczął tego nie akceptować jak już autorkę pierwszy raz bzyknął ;)

Gość Na szczęście
Złote rady Regresa ;) "NIe klasyfikuj innych na podstawie własnych zachowań bo będzie ci bardzo źle w życiu .." I Regres "świeci" własnym przykładem nie klasyfikownia "widzisz jak to ci powiedzieć po pierwszym razie nie obiecywałem kobiecie z którą spałem gruszek na wierzbie a na dodatek nie miałem wymagań wyjętych z kosmosu " To go oczywiście uprawnia, by o kimś innym napisać tak "szczeniak i tyle co tu wyjaśniać ... z prawiczkami tak zazwyczaj jest , naczeka sie to na tą swoją jedną i wymarzoną a póżniej okazuje sie że do tego stopnia mu sie to spodobało ze jego idee które przez tyle lat hołubił nagle trafia szlag Zaczyna przelatywać wszystko co nie ma penisa , rano i wieczorem , na mieście i w lesie" "Trafiłaś na szczeniaka i najlepszym wyjściem będzie rozstanie !!!" Czy to nie jest hm...klasyfikacja na podstawie własnych zachowań? To ja też sklasyfikuję ;) Wystarczy po pierwszym razie nie obiecywać kobiecie gruszek na wierzbie i już jest się OK A to, że kobieta mogła sobie coś obiecywać, to przecież jest tylko i wyłącznie jej problem. Prawda Regresie ? ;)

I Regres "świeci" własnym przykładem nie klasyfikownia pomarańczko skoro nie wiesz że mężczyzni i kobiety sie różnią to my tutaj ze sobą nie pogadamy ;) Autorka porównuje siebie do faceta :) rozumiesz już ? Czy to nie jest hm...klasyfikacja na podstawie własnych zachowań?" nie!!! to jest klasyfikacja na podstawie opisu autorki !!! Wystarczy po pierwszym razie nie obiecywać kobiecie gruszek na wierzbie i już jest się OK" to twoje zdanie i to ty je powiedziałaś A to, że kobieta mogła sobie coś obiecywać, to przecież jest tylko i wyłącznie jej problem. Prawda Regresie ?" obiecywała sobie coś nie poznawszy do końca tego który jej to obicywał droga pomarańczko :D

Gość dfghjk
zbadaj sie na HIV i choroby weneryczne. fuuuj jak mozna byc z kims takim!!!

Gość Lady Jey Jey
Pogoń dziada!!! Nie ma sensu być z takim człowiekiem. Wydawałoby się, że to poważny związek, a on odwalił taki numer... Ciekawość powinien schować na dno kieszeni, skoro ma Ciebie... Gdybyś z nim dalej była to co? Ciekawość nie będzie go już gryzła? Podejrzewam, że będzie...

Każdy prawiczek mówi, że mu nie przeszkadza dopóki nie zarucha. Później to go zaczyna "źreć". I nic dziwnego. Taki facet co to nie poruchawszy sobie wcześniej żeni się z dziewczyną z... drugiej "ręki" to skończona pipa.

Gość no jassne
kopnij go w doopie jak potrafi sobie zdrade wytlumaczyc i przed soba sie usprawiedliwic, to bedzie tak robil przy KAZDEJ okazji