Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malajkal

pytanie do studentow nt sesji

Polecane posty

Gość malajkal

Nauczycielka chce mi dac ocenę ndst za pierwszy termin egzaminu, poniewaz wtedy nie mialem zaliczenia w terminie gdy grupa pisala egzamin. Jednak egzamin byl pisany przed terminem sesji egzaminacyjnej. Czy mozna w takim razie traktowac go jako przedtermin i wtedy ocena ndst bedzie nie sluszna? Pytam sie was poniewaz w regulaminie nie ma nic na ten temat.

Gość electropop
nie kombinuj :o pisałeś przed terminem jako egzamin sesyjny to jak chcesz z niego zrobić niesesyjny? :o

Gość malajkal
ja wlasnie nie pisalem. on byl pisany przez moja grupe przed terminem sesji egzaminacyjnej. Nie pisalem bo nie dostalem zaliczenia. dlatego nie wiem, czy jesli teraz bede pisac egzamin czy dostane z 1 terminu ndst, skoro oni pisali przedtermnem

Gość zagubiona muszla klozetowa
ale cała grupa miała termin zerowy czy to było jako pierwszy termin?

Gość zagubiona muszla klozetowa
bo jak pierwszy termin i ty niepisałeś i nie przedłożyłeś L4 czy jakiegoś innego dokumentu który usprawiedliwiłby twoją nieobecność to jak najbardziej ma prawo wystawić ci kape za pierwszy termin:)

Gość malajkal
nie wiem, wydaje mi sie, ze to byl normalny termin. ale chodzi mi o to, ze jesli w zarzadzeniu jest, ze sesja egzaminacyjna jest np od 22 czerwca a egzamin byl pisany tydzien wczesniej to musi on byc przedterminem prawda?

Gość fsdsfasfsd
Dziewczyno co ty kombinujesz-narobisz sobie tylko więcej problemów. Nie pisałaś egzaminu bo nie byłaś dopuszczona i uważasz że skoro pisali go przed sesją to nie należy ci się ndst.Jak najbardziej ci się należy,może grupa się dogadała z wykładowcą(albo wykładowca z grupą)że zrobią egzamin wcześniej.A że nie chodziłaś na zajęcia i nie wiesz to już twój problem,nie byłaś też dopuszczona do tego egzaminu to w takim razie co ty chcesz z niego dostać??Ale jak chcesz to idź się kuć z wykładowcą przedstaw mu sytuację i się zbłaźnij bo dosyć że nie zaliczyłaś(nie wiem może ćwiczeń)to jeszcze uważasz że nie może wstawić ci ndst z egzaminu do którego nie byłaś dopuszczona.