Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reflektttt

nie wiem jak sobie teraz poukładać życie

Polecane posty

Gość reflektttt

Niby nic, mam 22 lata, za sobą dwa no bądź co bądź nieudane, półroczne związki. Pierwszego chłopaka zostawiłam, związałam się z tym drugim. Myślałam, że TO jest TO. Ale to nie było to, z jego strony bynajmniej. Nie chcę ze szczegółami opowiadać o agonii tego związku, dość, że zerwał ze mną przez telefon, sam się przyznając, że robi to z tchórzostwa, bo bałby się łez itp... Po prostu porażka. Nie umiem się pogodzić z tym, że on tak po prostu mnie zostawił, z dnia na dzień, tak po prostu mnie wymazał ze swojego życia. Każdy mi mówi, że podziwia, że tak sobie dobrze radzę z tą sytuacją - nie popłakuję itp. Ale tak nie jest. Nawet jeśli już nie płaczę, to nie ma we mnie tej iskry, którą miałam, kiedy zaczęliśmy ze sobą być. Ludzie mi mówili wtedy, że promienieję. Tak było:( Boję się, że sobie już nie ułożę życia, na horyzoncie nikogo nie widać, a ja bez miłości, bliskości usycham... Tak go kochałam :(

Gość reflektttt
Dzięki;) ale na to jeszcze przyjdzie czas, jakby coś:P up:(

Może stwórz sobie w wyobraźni nowe oderwane od rzeczywistości "TO" i znów będziesz promienieć :) Przynajmniej do czasu kontaktu z rzeczywistością :)

Gość reflektttt
w ogole taz znajomosc z tym drugim zaczeła sie fatalnie, bo on mnie ...zgwałcił, kiedy wracałam z zajęć do domu. W trakcie gwałtu miałam orgazm, to było dziwne. Potem zadzwoniłam do niego i tak się zaczęlo. Pierwszy ukradł mi pieniądze.

Gość reflektttt
hahaa jaki podszyw, o ja pierddziele