Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziałem żonie

Albo urodzisz mi trójke dzieci albo się rozwodzimy!

Polecane posty

Gość powiedziałem żonie

Spieszy mi się do ojcostwa ale ona chce kariere. Co mnie obchodzi jak kariera, ja chce przedłużyć swój ród, chce mieć dzieci. Moje rodzeństwo już ma, najstarszy brat dwoje dzieci, druga siostra też dwoja a najmłodsza siostra ma jedno. Ja pochodze z wielodzietnej rodziny i chce by tak samo było u mnie.

Gość powiedziałem żonie
Tak, najlepiej byłoby gdyby urodziła trojaczki. Dwóch synków i jedną córeczke. Byłbym dobrym ojcem, mam 37 lat i spieszy mi się do tego by zostać ojcem. Moja żona ma 29 i już najwyższy czas, ona za każdym razem żąda bym zakładał prezerwatywy ale chyba wezme i wrobie ją w dziecko, w końcu ona spełni swój obowiązek.

Gość Sanetta
ach taaak, rozumiem! Jak kobieta chce mieć dzieci a facet nie chce, to wtedy jest na kobietę, że wywiera presję. A jak facetowi się "spieszy do ojcostwa", to zaraz ma mu dzieci rodzić. Jak śmiesz ją tak szantażować?? Traktujesz ją jak klacz rozpłodową, ty wredny egoisto!

Gość Sanetta
tylko żeby potem nie było, że jak już urodzi ci dzieci, to tobie znudzi się zabawa w ojcostwo, rzucisz wszystko w diabły i będziesz miał na to wyrąbane: a bo dzieciak się drze, a bo wydatki są, i masa innych rzeczy. I wtedy zostawisz jej wszystko na głowie.

czas leci a karierę może robić jeszcze sporo czasu,mała 2-letnia przerwa jej pomoże....

Gość polka matka babka ciocia
trzeba było o tym pomyśleć przed ślubem:)

Gość powiedziałem żonie
Stać mnie na dzieci, mógłbym mieć ich nawet 5cioro, jestem dobrym stryjkiem i wujkiem. Marze o własnych dzieciach, dwóch synach i małej córeczce. Tylko że żona oznajmiła mi że dla niej jeszcze za wcześnie, że może za 10 lat zdecyduje się na dziecko.

Gość Sanetta
NIEKONIECZNIE spełni swój obowiązek, może Cię rzucić razem z dzieciakami i pójść sobie w cholerę a ty zostaniesz ze wszystkim na lodzieeeee! Nie pomyślałeś o tym?? A to "wrabianie" w dziecko to jest czyste skur*ysyństwo. DZiecko ma być WSPÓLNĄ decyzją, czaisz to, imbecylu??!! Takie knowania za plecami partnerki nie wyjdą Ci na dobre. Więc się dobrze zastanów, zanim popełnisz głupotę. Ale takim facetom jak ty, można mówić. Do ciemnej masy nic nie dotrze.

Gość samiec gamma
nigdy niehccialbym spłodzić córki bo i po co?żeby potem wyjechała za granicę i hańbiła się z ciapakami i czarnymi:O🖐️ no way!!!

Gdyby mój mąż coś takiego mi powiedział...:O tego samego lub następnego dnia moje lub jego manatki spakowane stałyby przed domem....

Gość powiedziałem żonie
To nie jest skurwysyństwo tylko walka oto co mi się należy. Co do spłodzenia córki to wszystko zależy jak się dziecko wychowa, córka w przeciwieństwie do syna zaopiekuje się rodzicami.

Gość nyga gangsta
glupie polskie szmaty white polish bitch

Gość Ja bym ci urodziła
nawet 5 ale już jesteś żonaty

"córka w przeciwieństwie do syna zaopiekuje się rodzicami."- ale z ciebie kretyn,brak slow:O jakbym miala takiego meza to dawno kopnelabym go w dupe.. ale mysle,ze to prowokacja jest

Myślisz tylko o sobie na pewno na temat dzieci rozmawialiście przed ślubem ! Decyzja o dziecku musi być twoja i twojej żony ,a jej zdania nie bierzesz pod uwagę ., dzieci są ważne ale muszą być wychowywane w rodzinie gdzie jest miłość i bezpieczeństwo a co jeżeli twoja żona nie pokocha dziecka, nie zaakceptuje bo je na niej wymusiłeś

Gość ja nie mogę normalnie...
facet chce mieć dzieci, normalne. po to się bierze ślub między innymi-żeby założyć rodzinę ale ja widzę, że teraz chyba bierze się w innym celu-ekonomicznym i by laskom się dobrze żyło :P

Gość no i prawidłowo zrobiłeś

Gość Sanetta
egoizm, egoizm, i jeszcze raz egoizm. Szkoda słów

Gość jaki znowu egoizm?
po to się bierze ślub, zakłada rodzinę żeby mieć dzieci. żonie zegar biologiczny tyka, a kariera nie zając. im wcześniej tym lepiej! sama mam 3 dzieci i niedawno zrobiłam doktorat.można? można!

Gość aha i achh
Trochę przesadziłeś z iloscia. Dwójka wystarczy. A co do reszty, masz racje :D