Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie wyzalic

Nie cierpie swojego zycia...

Polecane posty

Gość chce sie wyzalic

Moje zycie to pasmo porazek. Wiem to moja wina. W wieku 16 lat zaszlam w ciaze, w wieku 17 urodzilam. Teraz mam 20 lat a moje dziecko 3. Codziennie tylko dziecko... Zero znajomych, zero wyjsc. Tylko nuda. Nie wspominajac juz o facecie bo zaden nie zechce panny z dzieckiem. Bo jak z taka spedzac czas? Na placu zabaw? Nie raz tak bardzo chcialabym cofnac czas... Czasem mam ochote umrzec. Wiem to okropne ale zaluje ze nie zrobilam aborcji. A moglam. Chcialam sie tylko wyzalic.

Gość kubeł zimnej wody
Wiem to okropne ale zaluje ze nie zrobilam aborcji. A moglam na tobie też mogli to zrobić

Gość jak zdesperowana musi
za swoje czyny odpowiadasz sama. wiem, ze tesknisz za czyms innym, ale sama zdecydowalas sie na bycie matka. a tak naprawde - dziecko urodzilo dziecko. kobieta bedziesz za pare lat, kiedy to zrozumiesz. wspolczuje pogmatwania sobie zycia.

Gość chce sie wyzalic
Najbardziej boli chyba to ze ojciec dziecka sie na nas wypial

Jesteś sobie sama winna. Chciałaś jako nastolatka bawić się w dorosłą, to teraz bierz za to odpowiedzialność. Musisz być silna. Dasz radę.

Gość www.redtube.com
to po chuuj się z nim ruuchałaś, skoro wiedziałaś że jest gówniany? Oczy ci się kuutasem zaślepiły? To masz co chciałaś.

Gość chce sie wyzalic
Tez sie zastanawiam po huj sie z nim ruchalam!!!!!!!

fajna z Ciebie matka ; / współczuję dziecku...chociaż udawaj że nie żałujesz że je masz...

Gość kalka8
Twoje dziecko nie daje ci zadnej radosci? nie cieszysz sie ze je masz?

Gość bzdury opowiadacie
kazdy popełnia błedy drodzy katolicy, Pan Jezus zdaje się wybaczał, Pan Bóg wybacza, a na kafe ciągle Sąd Ostateczny i nie ma zmiłuj. przeciez ona sama sie nie zapłodniła, prawda? ja Ci współczuje, w tym wieku człowiek nie myśli racjonalnie, popełnia błedy. rodzice Ci pomagają jakoś? uczysz się?

Gość kalka8
i nawet na placu zabaw mozesz spotkac dziewczyne z ktora mozesz sie zakumplowac,przeciez tam sporo matek z dziecmi musi byc

Gość .true.
dbaj o siebie w wieku 30 lat jeszcze mozna wygladac mlodo

Gość bzdury opowiadacie
fakt ze tracisz najlepsze lata życia, i z pewnościa czujesz sie bardzo samotna, bo dziewczyny w Twoim wieku maja inne problemy i zajęcia niż Ty. Ze znalezieniem faceta to nieprawda, przecież obecnie 50% małżeństw się rozwodzi, a małżeństwa mają zazwyczaj dzieci, i większość z tych osób wchodzi potem w kolejne związki.. Zresztą jako że urodziłaś bardzo młodo, to raz, ze Twój organizm na pewno lepiej sie zregenerował niz u kobiet koło 30, a dwa ze w wieku lat dwudziestuparu bedziesz juz miała w miare samodzielne dziecko, i o ile wyjdziesz do ludzi, to z pewnoscia kogos znajdziesz, kto sie Toba zainteresuje. Poza tym mysle, ze jezeli facet twierdzi ze kocha a nie potrafi zaakceptowac dziecka, to tak naprawde nie kocha.. Takze ten, ktorego znajdziesz bedzie od poczatku bardziej odpowiedzialny niz faceci ktorzy wiaza sie z młodziutkimi laskami bez dzieci, bo po nich to niestety ale mozna sie wszystkiego jeszcze spodziewac... a o pomoc rodziców i szkołe/prace pytam, bo od tego zaleza Twoje mozliwosci nawiazania z kims kontaktów i wyjscia do ludzi.. poza tym pomysl, ja mam 24 lata, jestem bezdzietna poki co, a tez czuje sie bardzo samotna a moje zycie towarzyskie tez nie wyglada rózowo, własciwie barzo słabo wyglada. i nie wiadomo czy kiedykolwiek bede miała dzieci :P takze zawsze sa jakies plusy Twojej sytuacji...

Ale ty masz dopiero 20 lat a już mówisz że żaden cie nie zechce,są faceci którzy są tzw domownikami dla których dziecko i rodzina najważniejsze,ja mam 26 lat i jestem szczęśliwy mimo tego że moje życie jest nudne ale mnie właśnie taka spokojna nuda odpowiada,mam swoje pasje i się w nich realizuję,nie mam dziewczyny ani dziecka ale są czasem takie momenty w moim życiu że czasami chciał bym mieć dziecko,coraz bardziej o tym myślę,ale wiem ze to nie możliwe bo skończyłem z kobietami bo raz na zawsze wybrałem samotność a bez kobiet dziecko jest raczej nie możliwe,to że masz dziecko to być może jest jedyna rzecz w życiu która ci się udała i być może za 5-10 lat będziesz najbardziej szczęśliwa osobą na świecie ale ty masz 20 lat i wiesz wszystko najlepiej.

Gość bzdury opowiadacie
a tak swoja droga, to jak juz wspomniałam sama tego dziecka nie zrobiłas, wiec skoro nie masz pomocy ze strony gościa ktory jest ojcem dziecka, to naleza Ci sie chociaz jakies skromne alimenty. Mogłabys za nie wysłac dziecko do przedszkola czy załatwic opiekunke, wtedy miałabys troche wiecej czasu dla siebie.

Gość bzdury opowiadacie
no to niezłego wsparcia jej udzieliliście. teraz po waszej pomocy z pewnościa poczuła sie lepiej i bedzie sie opiekowac dzieckiem z usmiechem na ustach - jak prawdziwa matka polka. bede wchodzic na ten topik, napisz co u CIebie :)

Gość bzdury opowiadacie
uu, następny Sąd Ostateczny we własnej osobie :classic_cool: jestescie zenujacy, oby was albo wasze córki to nie spotkało.

buahahah, my mamy jej okazywać wsparcie? :D a z jakiej racji? dlatego, że się puszczała i teraz nienawidzi swojego dziecka? :o

Gość hitka
musisz wziąć się w garść.przede wszystkim dla dziecka,ale i też dla siebie.pamiętaj,że dziecko na świat się nie prosiło.ale każde dziecko mam prawo być szczęśliwe.

Gość bzdury opowiadacie
z takich racji, jak napisałam powyzej. była młoda, popełniła bład, nigdzie nie napisała ze nienawidzi dziecka, jest jej ciezka, facet - jak to facet sie wypiał i zyje własnym zyciem, jest sama, ja sie nie dziwie ze mozna zwariowac. kiedys jak sami popełnicie jakas głupote to sami zrozumiecie. mam nadzieje ze zlinczuja was wtedy tak jak wy ja. ale, was nie spotka cos podobnego, prawda? :)

mnie to raczej nie spotka, ponieważ jestem w takim wieku, że nastoletniej wpadki już nie zaliczę :D " Wiem to okropne ale zaluje ze nie zrobilam aborcji. " i może jeszcze napisz debilko, że ona to dziecko kocha :o🖐️

Gość bzdury opowiadacie
wiesz dzieki komu ma takie mysli jak ta o aborcji? dzieki takim jak Ty, którzy ja otaczaja, i zamiast pomoc, chocby wysłuchac na głupim kafe (tak ciezko?) tak zeby mogła miec choc troche czasu dla siebie, wyzalic sie itp to linczuja bo jako DZIECKO zrobiła głupote. pewnie jej otoczenie jest własnie tak łaskawe jak Ty. co do Towjego wieku to tym gorzej dla Ciebie - stara a głupia. pomyslałas ze kiedys Twoja córka moze tez popełnic taka głupote, moze wnuczka? Bedziesz ja edukowac seksualnie? I co z tego, dzieciaki, zwłaszcza nastolatki ROBIA GŁUPOTY. A potem zostaja z problemem same i nie dziwota ze maja rozne mysli. Gdyby miała do cholery WSPARCIE TO BY NIE MIAŁA MYSLI O ABORCJI. Pozdrawiam Cie serdecznie . Zatrudnij się w jakiej inkwizycji czy co

szkoda czasu na dyskutowanie z debilami, którzy mają problem z czytaniem :o🖐️ żal mi tylko dzieci takich małych kurewek :(

Kaliban Trzeba było rozkładać książki, a nie nogi... ==== :D :D :D albo autorka karmi. ;) albo kolejna PROWOKACJA. :D