Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timaenkoo

Mam 2 m wzrostu :(

Polecane posty

Gość timaenkoo

Mam 16 lat i należe do grona chłopców. A njagorsze jest to, ze w weiku 16 lat mam 2 m wzrostu ; /

ciesz się, mozesz zostać koszykarzem !!!:) kiedyś to doecnisz, kobety lubią wysokich mężczyzn, a nie ajkies marne 170:/, pisze serio, bylebyś chudy nie był...

Gość s23rqwefsdf
Czemu uważasz że to jest najgorsze? Wykorzystaj ten wzrost do grania w siatkę czy w kosza i będzie dobrze.Tylko nie popadaj w kompleksy z tego powodu.

Gość mój chłopak miał
198cm ubóstwiałam jego wzrost :)

nie jest źle wcześniej mogłeś rosnąć a teraz może Twój wzrost się już zatrzymać:) A poza tym dziewczyny wolą wysokich:D no i nie musisz nikomu d*y wąchać:P

Gość timaenkoo
najgorsze, ze nie moge uprawiać sportu, bo mam problemy z kręgosłuypem ; /

jeśli będziesz postawnym chłopakiem a nie jak ciepłe kluchy to panny sznurem będą za tobą szły. Dziewczyny kochają wysokich facetów a teraz jest od grona dziewczyn o wzroście 170-180 cm :) a jakie masz problemy z kręgosłupem? skoro nie możesz grać w kosza czy siatkę to pływaj :) pływanie świetnie wpływa na kręgosłup i miał byś świetnie wyrzeźbione ramiona :)

Gość timaenkoo
mam bo pływałem

Gość timaenkoo
Moj problem z kręgosłupem to taki, że mi na noge uciska i ciężko mi się chodzi ; /

Gość timaenkoo
kuleje ; /

Gość timaenkoo
Już kompletnie nie wiem, co robić ; /

Gość 100 post
furgonetka------> coś ty ocipiała z radości,że 170 jest niskim wzrostem:D

Gość bo facet o wzroście 170 cm
i poniżej to nie facet, tylko pokraka!! Taki nigdy dobrze sexu nie będzie uprawiać!!

Gość bfgdgdfg
kurwa jebnięci jesteście i tyle! aż 2 metry wzrostu w wieku 16 lat to sporo, autor ma problem ze zbyt szybkim wzrostem i to zdrowe nie jest!! Powinieneś iść do lekarza rodzinnego, który skieruje Cię do endokrynologa i sprawdzić czy nie urośniejsz jeszcze więcej, bo to moze oznaczać ze masz problemy z hormonami i mieć gigantyzm

Gość bo to co nas podnieca 54364356
nie zła zyrta z Ciebie:classic_cool: a jak z wagą??

Gość wychylybymy
Byyłem i onn powiedział, że rosne niezwykle malo jak na ostatni rok jakie ś 2 cm tylko

Gość wychylybymy
byłem wtwypadły mi 2 dyski, miałem rehablitiacje nie za bardzo pomogła, prawdopodobnie bd mieć operację, ale jeszcze zapisałem się prywatnie na rehabilitację, zaczynam od przyszłęgo poniedzizałku

Gość wychylybymy
Ja jej się troche boje ; /

Gość asuss / GG 5453537
Witam, skonczylem 3tyg temu 16 lat, mam 198,5 cm wzrostu, ale nie mam zadnych problemow ze zdrowiem warzę 89 kg, chcę schudnąć do 80. Biore 75 na klate, wiec nie jest zle, jak ide ulica to mi ludzie schodza z drogi :)

Gość Koszykarz
Też zawsze byłem duży i bardzo chudy lecz pewnego dnia w wieku 16 lat pomyślałem że tak nie może być(nie będę leszczem) pożyczyłem od sąsiada hantle 12 kg i jakoś codziennie sobie ćwiczyłem ,teraz mam siłownie na hacie :P w wieku 16 lat ważyłem 70 kg i miałem 2m wzrostu (w szkole mnie wyzywano od : drabina,długopis,żyrafa itd)było niemiło :/ za 3 miesiące skończę 17 lat obecnie mam 2.04m i ważę 94kg :D (mój cel to 110 kg ).Jadłem jajecznicę z 8 jaj tylko żeby przytyć i rozepchać sobie żołądek teraz mam większą pojemność ;].Byłem bardzo chudy ponieważ miałem szybką przemianę materri srałem nawet 2,3 razy dziennie teraz może raz dziennie albo co 2 dni jem 6 posiłków dziennie i trenuję w kosza (mistrzem nie jestem ale cały czas do przodu ) timaenkoo jak bardzo czegoś pragniesz to to osiągniesz np. mój kolega wygrał z rakiem ,lekarze mu mówili ze resztę życia spędzi na wózku a jednak teraz jest już zdrowy jak ryba życzę ci powodzenia i mierz wysoko :D

Gość malineczka :)
i fajnie ze masz 2m wzrostu , uwielbiam wysokich mezczyzn ;) czuje sie przy takich owiele pewniej i jakos tak fajnie jak z prawdzimym mezczyzna a nie jak z karlatkiem ;d hehe , to pewnie za rok czy 2 bedziesz mial branie ;d albo i juz masz , a co do siaty to jak masz problem z kregoslupem to moze idz do jakiegos specjalisty? w rzeszowie jest bardzo dobry doktor medycyny manualnej , mi osobiscie pomogl :) i mojej mamci , pozdrawiam

Gość malineczka :)
i jeszcze dodam ze ten specjalista uchronil wlasnie moja mame od operacji (widze podobna sytuacja jak u ciebie ), gdzie to byla decyzja ostateczna , ale nie poddala sie i szukala dalej jakiejs pomocy , udalo sie znalazla i doktor uchronil ja od operacji , dzis sie czuje jak nowo narodzona hihi . czasem warto poszukac innych rozwiazan nizeli odrazu isc pod skalpel ;/

Gość ona do kwadratu
hejk:) po pierwsze to zqaleta 2 metry jak diewczyny wyzej napisaly:) ale trzeba takze uwazac-bo wlasnie przez szybki wzrost mozna sobie krzywde narodic- ja bym Ci radzila isc do lekarza ktory w tym przypadku podejmie decyzje czy bedzie musial zachamowac Ci lekami wzrost. naprawde zaczyna nie dobrze sie dziac i twoj kregoslup Cie alarmuje - wiec idz jak najszybciej i obgadaj ten problem z lekarzem