Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzilam sliczna niunie

leze w szpitalu , jestem we wloszech czy moge zaglosowac

Polecane posty

online na prezydenta ?? jest taka opcja w ogole czy nie ?? jak tak zna ktos moze stronk e na ktorej moge to zrobic ??

Gość www.redtube.com
tam można głosować

mmm moze iu bym tam glosowala gdybym nie miala faceta , ale poniewaz go mam nie musze zzadawalac sie na takiej stronce :) a tobie wspolczuje :)

Gość we włoszech jest net w
szpitalach? WOW, co za cywilizacja, mam nadzieję, że u nas też tak kiedyś będzie.

nie wiem czy jest , ja mam wlasnego laptopa i wlasny internet ze soba :) ( orange ten na usb ) w pl to chyba nawet kom w szpitalu uzywac nie mozna

Gość fghgf
można używać laptopów i komórek w szpitalach i nawet łapówy pielęgniarkom nie trzeba dawać (jak kiedyś) 🖐️

powaznie ?? no to sie calkiem sporo zmienilo :)

Gość jesteście nudniiiiii
przez net nie, ale zawsze możesz wysłać sms na jakiś numer z nazwiskiem kandydata, koszto około 25 zł, ale warto :)

Gość almete
ja mieszkam w niemczech i moge glosowac ale juz przed dwoma tygodniami trzeba bylo sie zameldowac do glosowania . Nie mozna sie zdecydowac i isc spontanicznie, przypuszczam, ze u Ciebie nie jest inaczej

oczywiscie, że nie można :o dorosła baba i pyta się o "stronki", ludzieee, trzeba było się wcześniej zainteresować

wybacz , terminu porodu nie da sie wybrac a ja urodzilam przed czasem takze zanim sie odezwiesz najpierw sie zapytaj dlaczego teraz szukam " stronki"

no tak , nie da się przwidzieć, ale co miałaś zamiar jechac do polski na wybory? a załtwaiąłś tam w e włoszech cos , zebys mogła tam głosować/

za mocno jesteś oderwana od rzeczywistości, skoro bierzesz w ogóle pod uwagę, że polska ordynacja wyborcza przewiduje jakiekolwiek "stronki do głosowania", po prostu dziwię się, że taka (nie)świadomość w narodzie panuje :o

tak , wpisalam sie na liste , dzoeki ktorej mialam miec mozliwosc pojscia i zaglosowania , ale poniewaz leze w szpitalu od 3 dni nie moge zrobic nic

dla mnie nie ma zadnej roznicy miedzy zaglosowaniem online lub wrzuceniem kartki do urny tu czy tu i tak potrzebne by byly moje dane wiec..czemu nie ???? 2 razy i tak bym nie mogla zaglosowac a bylo by to duzo lepsze niz bieganie i szukanie miejsca gdzie moge oddac swoj glos

pewnie, że głosowanie online jest dużo łatwiejsze i dla mnie tez nie byłoby różnicy, ale politycy w RP się z tą formą roziwiązania nie śpieszą, na razie takie stronki są tylko w fazie planów skoro się jednak gdzieś zarejestrowałaś, to chyba tylko tam możesz zagłosować

ale to jest stronka na ktorej tylko i wylacznie zglaszam sie , ze bede brac udzial w wyborach nic pozatym .. a co do glosowania online , przeciez dalo by sie wprowadzic jakies zabezpieczenia napewno ... mam nadzieje ze ktos cos kiedys wymysli

glosowanie online będzie opierało się na pewno na czymś więcej, niż tylko na podaniu danych z dowodu, które ktoś inny może wklepać

poczytaj sobie autorko tę stronę, z której się zgłaszałaś, tam na pewno będziesz miała napisane, czy możesz jakoś zagłsoować, ale pewnie nie, a już na pewno nie zrobisz tego przez Internet, przynajmniej nie w tych wyborach