Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioluuuuumba1234

CHCIAŁABYM KOGOŚ POZNAC

Polecane posty

Gość cioluuuuumba1234

Chocby kolege, dobrego kolege.. a kiedyś kto wie.. mam 160cm, ważę niecałe 60kg, jestem brunetką, mam włosy za ramiona delikatnie, przedłużam je również więc wtedy są prawie po pas, mam 19 lat. W towarzystwie umiem sie odnaleźc, umiem słuchac i rozmawiac, jestem energiczna, gadatliwa, niestety też nerwowa i kłótliwa, ale przede wszystkim szczera :) chciałabym poznac faceta, starszego max 23 lata, ułożonego, w miarę samodzielnego, ciepłego, z klasą, MĄDREGO, delikatnego ale równie szalonego jak ja !:) nie chciałabym aby to byl jakiś dres, lubię jak facet ubiera się elegenacko, z klasa, jakieś sweterki, elegantsze buty, nie kojarzy mi się to z pedalstwem, no i żeby był wysoki :)

Gość fsfdf
"no i żeby był wysoki" sama najpierw urosnij.

Gość cioluuuuumba1234
nie jestem gruba :):) zdziwiłbyś gdybyś mnie zobaczył :):) czasami ktoś waży dużo, a po nim tego nie widac :) dużo idzie w moje piersi :D

Gość cioluuuuumba1234
kobieta nie musi byc wysoka, przynajmniej jeśli zalożę szpilki to nie jestem wyższa od większości facetów :):)

Gość Niebieskooka25
Przecież Ona nie jest gruba PAJACU!!!!

Gość cioluuuuumba1234
poza napisałam niecałe 60, bo ważę 58, a anorektyczki nie w modzie :classic_cool:

hehe dobre :D w takim razie ja jestem anorektyczką... mam 166cm i waga w granicach 40-45 :P

Gość cioluuuuumba1234
cream, tak w ogóle to chciałabym Ciebie zobaczyc :D ja mam kompleksy, nie ukrywam tego, ale lepiej jest się z kogoś śmiac nie patrząc na drugą osobę :) miss świata na pewno nie jestem, ale ostatania chyba też nie.. jestem bardzo samotna, nie mam znajomych, dzięku związkowi, który się rozpada, to już kwestia dni, może godzin..? chciałabym poznac kogoś, wyrwac się z tej monotonii i zacząc życ!

No i jaki masz problem z tym żeby kogoś poznać?Mieszkasz na odludziu czy jak że nie ma żadnych facetów?O ile takiego szczyla 23 letniego można nazwać facetem.Piszesz na kafeterii bo myślisz że tu kogoś poznasz?

Gość cioluuuuumba1234
Tak, mieszkam na zadupiu, w sumie niedaleko centrum dosc dużego miasta,no ale jednak, często bywam w centrum, ale co mam podejśc i zagadac?? do tej pory nie wychodziłam nigdzie sama, tylko z chłopakiem czyli 1 do roku do kina, na imprezy wcale, odcięłam się od znajomych, nie mam ich w ogóle, może poznac kogoś chociażby doo korespondecji :)

A słyszałaś o różnych portalach randkowych?No chyba ze problem polega na tym ze brakuje ci urody,jak na razie to ładne dziewczyny nie maja w tym kraju problemu z powodzeniem.

Gość cioluuuuumba1234
Nie bawię się w żadne Sympatie, czy inne portale :O napisałam tu z głupa, a nie że już, teraz muszę kogoś poznac :) jest tu wiele osób, które wypowiadają się z sensem, mają podobne poglądy :) a co do urody- kwestia gustu, jednemu sie spodobam innemu nie, proste ;) jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził :)

Gość fire walk with me
daj dziewczynie spokój, niech próbuje jak chce tutaj też można kogoś fajnego poznać wbrew obiegowym opiniom

Gość cioluuuuumba1234
:)

No ale to tak jak byś chciała wygrać w totolotka nie posyłając kuponu,skąd facet ma wiedzieć że ty jesteś samotna i chętnie byś kogoś poznała?No chyba ze trafisz na jasnowidza bo dużo facetów jest raczej nieśmiałych i wola poznawać ludzi na sympatiach itp,czemu nie spróbować?

Gość cioluuuuumba1234
Nic na siłę :) moze tu poznam kompana do rozmowy :) a jak nie to nie :) los sam coś przyniesie :P

Gość cioluuuuumba1234
:):):)

Gość niepewna związku
dziewczyno nie łudź się, tacy istnieją, a jak istnieją to są zajęci albo geje. :o

Gość cioluuuuumba1234
nie byłabym tak pesymistyczna :) mogę wysłac zdjęcie :)

Gość cioluuuuumba1234
:)

Gość cioluuuuumba1234
mówi się, ze kobiety kochają drani, to poniekąd prawda// ale ja potrzebuje jakiejś stabilizacji, kogoś komu zaufam i będzie wobec mnie fair, ja nie muszę na teraz, na już, na siłę, ale miło by było spotkac, poznac kogoś fajnego :)

Gość Marek 20l.
podstawowe pytanie: skąd jesteś?

Gość cioluuuuumba1234
Kraków.

Gość Marek 20l.
No i już czar prysł. Za daleko mieszkamy od siebie.

Gość Paweł......
cioluuuuumba1234 --- masz maila podwarszawski@gmail.com Możemy sie wymienić fotkami, pogadac itp...ale kawałek do siebie mamy niestety :(

Gość cioluuuuumba1234
a ile masz lat?

Gość cioluuuuumba1234
wysłałam :)

Gość cioluuuuumba1234
Panie Pawle:)