Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem zla!!!!

faceci to swinie

Polecane posty

Gość ale jestem zla!!!!

z mirkiem jestesmy albo raczej bylismy dwa lata. plnaowalismy juz przyszlosc, zamieszkalsimy rok temu razem w jego mieszkaniu, moje wynajelam, aby miec pieniadze na urzadzenie się w mieszkaniu mirka... rozumielismy sie, klotnie owszem i byly, ale jak w kazdym zwiazku. i w srode stalo sie cos czego kompletnie nie rozumiem:o wrocilam z pracy a on kamiennym glosem oznajmil mi ze miedzy nami koniec, ze do konca dnia mam sie wyprowadzic. myslalam ze zartuje, ale sie mylililam;/ nie chcial mi powiedziec o co chiodzi, stwierdzil na koniec tylko, ze nie chce mnie juz znac, ze chce odpocząc i byc sam. no kurwa co to ma byc?:o nagle wyrzuca mnie z mieszkania, bo mu sie znudzilam po dwoch latach? tak z dnia na dzien? prosuilam o rozmowe, ale on skonczyl kategorycznie: to moje mieszkanie i ze miedzy nami koniec:o zaczal wyrzucac bnezczelnie rzeczy z mojej szafki:o spakowalam sie i wyprtowadzilam sie do kolezanki:( nier wiem co mu odbilo, probowalam z nim rozmawiac, dodzwonic sie, w koncu naleza mi sie jakies wyjasnienia:( wiem, ze to bfrzmi nieprawodpodobnie, ale wczoraj wieczorem bylam u niego, chcialam pogadac, wyjasnic cala sprawe a kto mi otworzyl drzwi? jakas lasencja, na dodatek w ciazy:o spojrzala na mnie z usmiechem i milym glosem zapytala czy moze w czyms pomoc:o mnie zamurowalo!!!! nie wiedzialam o co chodzi!!! co tu robi ta kobieta i na dodatek kurwa z brzuchem!! w pewnym momencie uslyszlam glos mirka " Ktos przyszedl kochanie?" i gdy mnie zauwazyl zbladl , powiedzial do dziewczyny tylko " idz do pokoju ". spytalam co on odpierdala, co to ma znaczyc? czy ta dewczyna to jego kochanka, czy z nim jest w ciazy? a on tylko na to kurwa l " spieprzaj stad wariatko, nie pokazuj mi sie wiecej na oczy!!!! " i zamknal mi drzwi przsed nosem!!!! ja pierdole o co za swinia!!!!! lesdwo co ochlonelam:( co mam zrobic? ja tego nie rozumiem! wytlumaczcie mi dlaczego sa takie skurwysyny!

Gość a skąd mamy to wiedzieć kochan
a

o jaaaa, lae masakra, widocznie Cie zdradzał... przykre to ale sytuacja jest jasna, gdyby nie ta ciąża to pewnie dalej by Cie uszukiwał,

Gość ale jestem zla!!!!
ale po co on byl ze mna? maskowal mi oczy obietnicami o slubie o dzieciach??:o mial tu jakas pizde na boku i zaciazyla!! a moze to nie jego dziecko? sama nie wiem:( jestem w szoku... z dnia na dzien tak mnie wyrzucic, ajk psa, jak szmatwe kurwa:o

Gość ale jestem zla!!!!
chcialabym zeby to byla prowokacja;/

nie łudź się , ze to ie jego.... gdyby nie jego to by nie był z nią... współczuję Ci, ja sie dowiedziałam , ze mój dawny chłopka się zareczył to mi sie przykro zrobił...a co dopiero jakby ten niedawny, chyba bym umarła

Gość ale jestem zla!!!!
z dnai na dzien stracic wszelkie marzenia i nadzieje:O jakos daje rade, ale jest ciezko, nawet bardzo. osoba ktorej tak barzdo ufalam tak mnie skrzywdzila:(

Gość ale jestem zla!!!!
.

Gość co za temat
Facetów nie lubie i się zgadzam, ale tak dogłębniej to od człowieka zależy czy staje się świnią, bez względu na płeć

Gość ale jestem zla!!!!
up

Gość dfhjyr6yur6nbv
ale jestem zla!!!! Sk...syny? Sama sobie idiotko takiego wybrała, więc nie obrażaj facetów.

Gość doraa113
pytasz dlaczego byl z Toba?moze dlatego zebys wlozyla w dom ze swoich pieniedzy moze byl inny powod nieweim sama go znasz dobrze wiec powinnas sama to przemyslec.faceci juz tacy sa oczywiscie nie mowie ze wszyscy bo sa wyjatki i tez nie mowie ze dziewczyny sa takie swiete..kazdy po prostu musi trafic na swojego i ciesz sie ze teraz to zakonczyl niz by mial po slubie to zrobic