Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjjjjjjjjjjjjjjghgggggggg

pytanie o drukowanie - prosze o pomoc to tylko chwilka

Polecane posty

jesli robie w wordzie tabelki wykresy itp na kolorowo i drukuje to na czarno bialo, to te tabelki i wykresy wychodza w roznych odcieniach szarosci i ogolnie nawet ladnie to wyglada czy jak zrobie w wordzie od razu w jasnych odcieniach szarosci to czy wyjdzie mi tak samo ?

Gość po treści pytania wnioskuję
że drukujesz jakieś podanie o przyjęcie do podstawówki. Nawet nie wiedziałem, że małe dzieci muszą teraz podania składać. I po co tam wykresy?

moze jednak ktos normalnie odpowie?

Gość lektorka angielskiego języka
przecież masz podgląd wydruku

Gość każdy tylko nie on
przepraszam że się podepnę pod temat, ale skoro już jest to skorzystam, moje dziecko idzie do podstawówki od września, możesz mi coś bliżej o tych podaniach napisać bo nic nie wiem? do kiedy jest termin składania ich?

Oczekujesz, że ktos otworzy worda i sam to sprawdzi a następnie Ci odpowie? Dlaczego tego sama nie zrobisz skoro już jesteś "w połowie zadania"?

jakby pytanie bylo o sexie to nikomu juz byc poziom pytania nie robil problemow, a ze ktos chce sie spytac o cos to najlepiej sie ponabijac drukowalam z koloru w czarno bialym i ladnie mi to wyszlo na szaro, jak od razu robie w wordzie w odcieniach szarosci, mimo ze sa rozne odcienie wydaje mi sie ze wychodzi to troche inaczej , choc moze to roznica miedzy ekranem a kartka papieru

Gość laaayla
tak, wyjdą Ci różne odcienie szarości.

nie oczekuje ze mi ktos bedzie otwiera worda i mi sprawdzi, nie mam drukarki w domu i nie sprawdze, bede mogla wydrukowac dopiero jutro, ale czasowo nie zdaze wprowadzic juz poprawek poza dzisiaj, dlatego pytam, moze ktos sie orientuje

Gość laaayla
różne odcienie szarości będą się tylko różniły intensywnością odcienia szarego

niby jak sie drukuje kolor czarnym tuszem to sa to tylko rozne odcienie szarosci, ale na kartce ladnie mi to wyglada, jak sama robie w wordzie rozne odcienie szarosci to wyglada to jakby troszke gorzej, i nie wiem czy to jest roznica miedzy ekranem a kartka czy co

Gość laaayla
kurde to nie wiem już:(