Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek30

tako jumper x -opinie na temat wozka

Polecane posty

Hej! Chcialabym sie was zapytac czy ktoras z was mialo do czynienia z tym wozkime.Jedna z rzeczy ktora mnie nad nim zastanawia to wielkosc gondoli.Czy nie bedzie za mala na zime dla dziecka ,ktore sie urodzi w lipcu

Gość panda.manda1
WIEM ŻE DUŻĄ GONDOLĘ MA WÓZEK DELTI CAT

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
mialam tako jumper x, mala tez urodzila sie w lipcu:D gondoli uzywalysmy do konca grudnia potem spacerówka ktora jest znakomita,jezdzilysmy po takim sniegu ze hoho:D wozek fajnie sie prowadzi, znakomice skretny...troche ciezki ale cos za cos..w swojej cenie znakomity:D polecam:)

Gość polecamkkkkk
polecam, a jak urodzisz w lipcu to w zimę bedziesz juz używać spacerówki. spokojnie:)

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
ta spacerówka od tako jest naprawde swietna, na zime nawet idealna,budka dobrze zabezpiecza przed wiatrem i sniegiem,jak rozlozysz na plasko to masz jak w gondoli, pokrowiecna nozki tez dobrze izoluje.., tylko polecam na zime zakupic spiworek.

A ja odradzam:/ Fakt po śniegu jeździ dobrze i po innych nierównościach,ale ma pare wad : Gondola dł.74cm uważam że jest za mała , przynjmniej Mój syn musiał szybko z niej zrezygnowac gdyż się nie miescił. Regulacja oparcia gondoli nie wygodna trzeba się tarmośić z dzieckim żeby podnieść czy opuścic w dół. Spacerówka fatalnie się wypina ,za każdym razem palce są przytrzaśnięte. Na dodatek jak się odepnie taki kołnierz ,który wisi do kół to na budce spacerówki jest taka siateczka której nie da się zasłonić i dziecko raźi słońce jak np. chce spać-zawsze kłade tam pieluche lub koc :/ Ja napewno teraz kupiłabym inny wózek:)

Acha jeszcze jedno kosz w spacerówce zupełnie nie praktyczny ,ciężko włożyć zakupy no chyba ze pojedyńczo:) Jak cos sobie przypomnie to napisze:)

Gość ffgngn
kolezanka go ma i odradza podobno jest strasznie ciezki to podroba x landera, nie chcialabys takiego/ bo ja raczej sie na niegoi zdecyduje

karol_ina- bzdury piszesz z tą amortyzacją.... Mam ten wózek i jestem z niego zadowolona, minusem dla mnie jest właśnie ten koszyk na zakupy, że faktycznie pojedynczo trzeba wkladać, albo na płasko zakupy. Spacerówka faktycznie może spełniać rolę gondolki jest świetna.

Gość MIKOLANI
- waga taka jak większości wózków głębokich, sprawdziłam:) - hamulec bez zarzutów - kosz na zakupy duży - mocowanie torby na napy nigdy mi się nie odpięło, a obciążona była przeważnie dość mocno np. mokre chusteczki, suche, pieluchy, jedzonko, picie, portfel, klucze, zabaweczki, ciuszki na przebranie, krem, telefon, szminka, lusterko itp. itd. - moja parasolka na klamrę, parasolka wyginana pod każdym kątem, bardzo dobra i przydatna - folia przeciwdeszczowa posiada otwór na wysokości buźki dziecka, swobodnie oddycha - prowadzi się lekko jedna ręką - zwrotny - wygodny i bezpieczny - moje dziecko go uwielbia, a lubi też chodzić

Gość gość
Ależ mnie wkurza ten wózek! Gondola jest mała. Pomyśl - latem idelna, zimą dziecko ma na sobie dużo ubrań i jest mu w niej ciasno. Spacerówka - kosz jest malutki! Cieżko się do niego dostać. Moje dziecko pomimo swoich nie najmniejszych wymiarów (pucuś) zjeżdża i w pozycji siedzącej prawie leży. Okropnie mnie to wkurza. Muszę mu podkładać poduszkę pod plecy. No tak buda jest ogromna. Ale to też minus, śmiesznie to wygląda. Koła się blokują gdy nagle zjeżdżam tymi mniejszymi z autobusu lub krawężnika. Czy kupiłabym go powtórnie? Zdecydowanie rozejrzałabym się za innymi wózkami. Za te cene warto kupić coś lepszego.

Gość gość
Tam to źle to nie dobre to na rękach noście. Dawniej nie było takich wózków teraz to frajda . Więc przestańcie ....