Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostataniaSzmata

NIE WIERZĘ, JAK ON TAK MÓGŁ

Polecane posty

Gość ostataniaSzmata

ostatnio nie mozemy się dogadac z moim facetem, ja milcze, nie odbieram, olewam go... dziś na gg mnie złapał, uciekłam, a on zaczął dawac opisy moje naziwko " ****** chujozo", taniozo.. napisałam aby nie robił z mojego nazwiska nalepki na orenżdadę, a on napisał że zrobi do domów publicznych, i abym przekazała mojej mamie, ze ma 'WALIC KONIA MORDĄ:" za to, ze nie odbiera jego telefonów, w życiu nie spodziewałam się,ze on coś takiego powie :O:O:O:O:O

Gość onanżadę chyba głupolu jeden

Gość wal konia mordą
hahaha, piękny tekst, musze swojej dziewczynie tak powiedzieć, jak się spyta czego pragnę :classic_cool:

Gość ostataniaSzmata
na orenżadę* tak chciałam napisac. Jesteśmy już dorośli, ja płacze, a on dalej widze ma opis "chujozo", mimo, że jestem na niewidoku i mu nie odpsiuje, zachwuje się jak szczyl:O pisał mi też, czy jestem prostytutka, napisałam "ba, pa" a on czy trzeba ze mną chodzic czy od razu się walę.. ryczę jak głupia, jak mógł!!!!!!

Gość mrofeczkaaaaa
kurcze ale wiesniak, olej go i tyle nie warto rozpamietywac, wspolczuje:O

Gość North Rhine-Westphalia
ale dlaczego ryczysz? dlatego ze od razu się walisz i nie trzeba z tobą chodzić?

Gość ostataniaSzmata
nigdy bym się takich słów nie spodziewała, no nigdy, zero szacunkU! mieliśmy isc w sobote na wesele do mojej ciotki! a teraz to ja nie wiem, czy mam na cokolwiek ochotę!!!! czuję się upodlona do granic, a najgorsze jest to, ze on uzna, ze to moja wina i tak, a jego winą jest to, ze nie umiał opanowac emocjiii :O

Gość ostataniaSzmata
a teraz ma idiota opis ŚMIERC jaki hipokryta Boze!!!!!!!!!!

Gość uuuuuuhuuuuuuu
a wiecie, tez kiedys z takim byłam, kilka miesiecy ideał i nagle mu własnie tak odjebało. zaczał mi jechac od dziwek itp mimo ze nie zrobiłam NIC na co bym sobie tym zasłuzyła. i potem było juz tylko gorzej. koniec konców okazało sie ze on sie przez te miesiace poprostu hamował, miał ze soba problemy, tzn z agresja, poprzednia dziewczyne bił. poszłam w chuj. i ty tez spieprzaj od niego, z tego nic nie bedzie. ale wiem ze to moze byc szok na poczatku, zwłaszcze jezeli nic tego nie zapowiadało/.

Gość v ngb ncghm mn567
podaj jego gg już my mu napiszemy

Gość ostataniaSzmata
nie bede podawac jego numerów zadnych, bo bedzie jeszcze gorzej, teraz najlepsza rzeczą jest olewka, upodlil mnie na maxa a ja nie mam zamiaru ryczec i robic przed nim z siebie ofairy

Gość stefania!!!!!
on jest niestabilny emocjonalnie...Moj byly byl identyczny..jak nie odebralam telefonu,nie odpisala na smsa czy tez nie odpisalam na gg itp. tak sie wsciekal ze mu odpierdalalo i straszyl mnie ze wrzuci moje nagie fotki do sieci...wyzywanie bylo na porzadku dziennym..uslyszalam od niego chyba wszystko..najgorsze przeklenstwa,dzwika bylam kilka razy dziennie...facet tez dorosly ..i po ponad 1,5 rocznym zwiazku..mam zjebana psychike przez tego chuja..zniszczyl moja osobe,podeptal moje ego..Tlusty prosia. nienawidze go.. a tobie autorko radze zerwac z nim kontakt

Gość ostataniaSzmata
albo znowu dostanę, że siedze na jakichś kafeteriach i innych portalach, uwierz, na nic mi to.

Gość ostataniaSzmata
dużo w tym mojej winy i tak.. ale niewazne.. chciałam tylko to z siebie wyrzucic.

Gość stefania!!!!!
on jest pierdolniety..nie win sie za jego debilizm.

Gość dziś pomarańczowa
Żadna Twoja wina nie usprawiedliwia braku szacunku i poniżania. Nie daj się wkręcić w poczucie winy. To mężczyzna powinien być podporą kobiety i nie wolno mu w ten sposób się do niej odnosić. Nie usprawiedliwiaj takiego zachowania

Gość ostataniaSzmata
:(:(:(

Gość stefania!!!!!
droga autorko...kopnij go w dupe...bo to tylko poczatek..

Gość dobraraddaaa
dziewczyno czy ty widzisz co piszesz. koleś cie upodlił, zeszmacił a ty jeszcze chcesz z nim byc ? malo tego, nie powinnas sie do niego nawet odezwac po czyms takim. masz to na co sie godzisz, skoro godzisz sie by ktos cie tak nazywal to znaczy ze taka jestes. ja bym sobie w zyciu nie pozwolila na chocby najmniejsze wyzwisko, to jest brak szacunku totalny wiesz o tym i jeszcze siebie obwiniasz. uwierz w siebie i odejdź od niego chyba ze jestes taka sama i lubisz ludzi takiego pokroju zaden moj chlopak nie uzyl nawet najmniejszej obelgi w moim kierunku

Gość ostataniaSzmata
nie odzywam się, jak nigdy.. bo z reguły już dawno bym to zrobiła on ma opis smierc i o dziwo tez milczy, mimo, ze byało gorzej i tak się odzywał..

Gość dobraraddaaa
musisz sobie uswiadomic ze to jest chore i to nie jest normalne co on robi. tak ludzie nie zyja w normalnych zwiazkach. to ktos nie do konca zdrowy psychicznie i musisz wiedziec na co sie piszesz.

Gość ostataniaSzmata
wiem, ale ja też nieraz przegięłam z tym co do niego mówiłam, ale on się nie odważył, nie wiem co w niego wstąpiło, ale na pewno nie dam się upokarzac i przy okazji mojego nazwiska i rodziny!!!

Gość dobraraddaaa
pomysl co inni sobie pomysla widzac takie opisy u Twojego chlopaka. w tym momencie opinia innych jest malo wazna, ale co Ty bys pomyslala na ich miejscu? jesl,i nie potraficie byc razem, to nie bądźcie za wszelka cene trzeba sie zachowywac dojrzale w pewnych sytuacjach i pokaz ze jestes madrzejsza