Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc2525

Zerwalem z dziewczyna. Jak wrocic?

Polecane posty

Witam wszystkich Jakies dwa tygodnie temu mojej dziewczyny znajomy do ktorego chodzilismy na imprezy zaczal sie nia interesowac i po spotkaniu z nia zaczal pisac smysy w stylu "bylo mi bardzo milo z Toba mam nadzieje spotkac sie jeszcze" to mnie bardzo zdenerwowalo. Po tygodniu moja dziewczyna chciala isc na impreze do niego ja nie mialem ochoty ale zabronilem jej isc bo wiedzialem ze on ma na nia ochote. Wieczorem zaczela sie szykowac i powiedziala ze jednak pojdzie na impreze to ja powiedzialem ze zrywam z nia. Przez tydzien nie odzywalem sie do niej az w koncu zadzwonilem i spotkalismy sie. Powiedziala mi ze przez w ciagu tego tygodnia duzo sie dzialo w jej zyciu i sporo zmienilo(byla z nim i ze znajomymi nad jeziorem na 2 dni), pewnie tez spotykali sie codziennie. Powiedzial jej tez ze cos do niej czuje. Teraz niby spotykamy sie ale bardziej jako przyjaciele. Nie chce z nim rywalizowac ale nadal mi na niej zalezy i ja kocham!:( Jak ja odzyskac?

Gość dziś pomarańczowa
No to bez sensu zrobiłeś z tym zrywaniem. Dałeś jej wolną drogę do flirtowania z innym. Myślisz, że ona nadal coś do Ciebie czuje?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no to fajna masz laske skoro od razu bo zerwaniu pojechala sie dupczyc z nowo poznanym gosciem... wspolczuje

Mysle ze nadal mnie kocha chodz powiedziala mi wczoraj ze byc moze zauroczyla sie w tym gosciu. Mowila tez ze nie chce z nim byc ale kto wie. Narazie chce byc sama.

Gość pojechała się z nim dupczyć
a Ty i tak chcesz z nią być?

Gość czekoladka'truskawkowa
Ale kity! -> zauroczyla sie w tym gosciu. Mowila tez ze nie chce z nim byc. Jestem dziewczyną i też takie kłamstewska wciskałam;/ ale zrobiłam rachunek sumienia i naprawdę siłą zmusiłam moją podświadomość żeby "odbujać" się w takim jednym kolesiu i przestało mi zaleć na związku z tym nowo poznanym i wróciłam do starego chłopaka:)

czekoladko truskawkowa czyli mam dzwonic do niej spotykac sie jak najczesciej czy dac jej wiecej swobody malo sie odzywac do niej? Boje sie ze jesli stracimy kontakt to temten to wykorzysta...

Gość spotykaj sie z nia
dalej utrzymuj kontakt, nastepnym razem nie rzucaj slow na wiatr i nie szantazuj

A jak mam sie zachowywac przy niej? Teraz mi nie pozwala na wiele i malo czasu spedzamy ze soba

Gość spotykaj sie z nia
postaraj sie,zapros ja gdzies i sprobuj z nia szczerze porozmawiac

Po szczerej rozmowie juz jestesm, dostala tez bukiet roz ode mnie. Nie wiem co jeszcze moge zrobic.

Gość spotykaj sie z nia
trzymaj reke na pulsie, staraj sie byc blisko niej, proponuj cos od czasu do czasu, przypomnij jej cos milego z waszych poczatkow

Gość spotykaj sie z nia
po rozmowie co ona zaproponowala?

Narazie chce byc sama ale chce tez utrzymywac ze mna kontakt. Ja sam juz nie wiem jak sie zachowywac wobec niej. Chyba spodobalo jej sie zycie bez ograniczen.

Gość spotykaj sie z nia
musisz byc blisko, ale nie nachalnie. hm m, sama to znaczy, ze macie przerwe czy zerwaliscie? czekacie na siebie czy pelny luz? a ile ma lat?

ma 20 lat ja 21. Ja z nia zerwalem gdy juz sie opamietalem i chialem wrocic to ona nie chce.

Gość spotykaj sie z nia
jak jest tak mloda, to cienko to widze. pewnie nie wyszala sie i teraz zachlysnela sie wolnoscia :o

Gość spotykaj sie z nia
wymysl cos na rocznice, najlepiej cos zwiazanego z wami, pwaszymi poczatkami;-)

Gość ZmarwionaMadzia
To jest sciema ze "narazie chce byc sama" Ona poprostu ma męlik w glowie i nie wie ktorego wybrac ,kobiety lubia byc adorowane a skoro ktos inny sie nia zainteresowal bardziej niz Ty to pewnie jej sie to spodobalo,nie wyobrazam sobie zebym tak powiedziala osobie ktora kocham i zaczela spotykac sie z jego kolega.....moze to nie jest milosc?Gdyby Cie kochala tak bardzo to nie pozwolilaby temu gosciowi na pisanie takich smsow albo powiedziala by o tym Tobie i niespotykalaby sie z nim.....Ja na twoim miejscu bym ja olala i powiedziala ze skoro tak chcesz to pa.....pozatym to Ona powinna Cie przeprosic i za toba latac bo to Ona z mila checia odbierala te smsy i z ochota szla do niego!!!

Gość JokoKoko
oj młodziutka, fakt może się dziewczyna nie wyszalała jeszcze...

Gość ZmarwionaMadzia
A ten kolega to jest twoj jakis bliski przyjaciel?