Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RocketQueen18

problem. (krew w moczu, skrzepy)

Polecane posty

Gość RocketQueen18

Witam serdecznie, drogie panie. Od paru dni zaprząta moją głowę pewien problem.. Wczoraj w moim moczu pojawiła się krew (jednorazowo), później krwawe, brązowawe skrzepy.. Oddawaniu moczu towarzyszyło szczypanie. Tydzień temu miałam tak samo, ale bez krwi i skrzepów. Wtedy na następny dzień wszystko przeszło. Dzisiaj ból, krew i skrzepy także, mocz jest normalnego koloru.. Dwa weekendy pod rząd kochałam się z chłopakiem. Zabezpieczaliśmy się mechanicznie, ale parę razy na samym początku parę razy wprowadził mi członek do pochwy bez prezerwatywy. Możliwe jest zajście w ciąże? Czy bardziej prawdopodobne to, że czymś mnie zaraził? Dzisiaj pojawiły mi się także rosnące (prawdopodobnie) czyraki/bolesne wrzody na pośladkach. Okres powinnam dostać na dniach. Sama już nie wiem co robić, cholernie się martwię. Bardzo proszę o odpowiedź..

Gość babble25
sikasz krwia i masz czyraki na dupie i martwisz sie CIAZA????? OMG! czy ja dobrze widze??

Gość jestem zajebysta
masz jakieś zapalenie pęcherza i o ciąży pierdolisz :D :D :D

Gość hyhyhyhy
czyraki na dupie, tak to na pewno ciaza!!!!!!!!!!!!

Gość ona-boi sie
ZAPALENIE PECHERZA! kilka miesiecy temu miala to samo i takie same objawy. musisz isc do lekarza po antybiotyk bo samo nie przejdzie