Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madame eleektra.

DO FACETOW.Dziewczyna z ktora mieliscie swoj pierwszy raz...

Polecane posty

Gość madame eleektra.

Czy wspominacie je? Jesli tak to czy bylbys w stanie sie z nia zwiazac? Jakie zywicie uczucia do tych "pierwszych"?

Gość przypadkowy seks
No cóż no. Mój pierwszy raz był całkiem niespodziewany i raczej nie tęsknie za nią bo to było po sylwestrowej imprezie jeszcze na alkoholu i nawet nie pamietam jej twarzy :)

Zostałem spity, uwiedziony i wykorzystany :o Osobiście żal mi jej obecnego faceta. Biedaczysko, nie dość, że nie jest ojcem, jak uważa, to jeszcze nosi transatlantyckie rogi :P

Gość monogamiczny pijak i złodziej
Mądry mężczyzna pierwszy raz ma z żoną albo prostytutką . . .

Gość fdgdgdgdgdgd
A ja miło wspominam. Z nią przeżyłem prawdziwą miłość, nie wiem czy jeszcze mnie takie uczucie spotka.. Spotkało, ale z ta pierwszą było to wszystko takie niewinne, nowe. Dochodziłem po 2 minutach. A teraz? Musze się silić aby dojść. Ona nie była dziewicą i do końca jej życia tego nie wybacze.

Gość dupadupapupappupua
ale pierdolenie

Gość madame eleektra.
Ja co prawda mialam swoj pierwszy raz z kims kogo kochalam,ale z biegiem lat go nienawidze bo zmusil mnie do tego.

Gość tillia
nie jestem facetem, ale mogę się wtrącić? jestem pierszą mojego przyszłego męża, a on moim pierwszym. i kurczę nie wyobrażam sobie, żeby inaczej było. ale ja to taka kompletnie "niedzisiejsza" jestem ;)

Gość no znam ten bol
moj tez mnie zmusil, wcale nie czulam potrzeby zeby to mialo sie stac, a stalo sie, bylo okropnie i jeszcze udawalam ze mi sie podoba

a ja jeszcze nie miałam pierwszego razu - czekam na właściwego faceta, który będzie mnie kochał rzecz jasna :)