Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ich zachowanie po randkach...

ich zachowanie po randkach...

Polecane posty

hej! wczoraj byłam na spotkaniu z bardzo fajnym chłopakiem. było milutko chyba coś zaiskrzyło, ale teraz zastanawiam się jak on będzie się zachowywał? Widujemy się czasami w pracy i ja nie chciałabym być zbyt nachalna ;/ całowaliśmy się do niczego więcej nie doszło bo nie pozwoliłam...zależy mi na nim a nie na szybkim numerku :P dzisiaj nie odezwał się do mnie przez cały dzień pfff ;) jak u Was wyglądało ich zachowanie po pierwszej randce, na której coś zaiskrzyło?

Gość Kasiulka.,.,.,
U mnie było tak, ze odezwał się zaraz jak sie pożegnaliśmy.. impprezea skończyła się rano,.. a my już od rana pisaliśmy.. przerwa na spanie i znów...

holendrze dzięki za cenna uwagę :P no właśnie mnie aż nosi, żeby z nim pogadać, ale może iskrzenie tylko jednostronne jest ;/

Gość Kasiulka.,.,.,
wyluzuj... to tylko zauroczenie.. jak będzie chciał sie odezwać to tak zrobi

Ja wlasnie tez ostatnio bylam na randce....i facet odezwal sie zaraz po jej zakonczeniu. Sms ze bylo fajnie i ze trzeba to powtorzyc. Ale nie wiem czy to tegula typu --> tak powinno byc ale problem w tym ze u mnie nie bylo tej iskry...a bez iskry chyba na dluzsza mete sobie tego nei wyobrazam, bo pamietam randki na ktorych czulam ze iskrzy....