Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja ze Szczecina

Jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość Ja ze Szczecina
w ktoreym jestes miesiacu?

Gość dajcie spokój to prowokacja
Gimnazjum się bawi.

to znaczy , że dajesz każdemu bo on chcę??/ zastanów się, nie masz moralności, facet zajęty to nie do tknięcia, z resztą chyba iedziałaś ze tamta laska jest w ciąży, nie masz u mnie szacunku..

Gość Ja ze Szczecina
nie chce pisac na gg

Gość Ja ze Szczecina
nie daje kazdemu co chce, to jest moj bliski znajomy, znamy sie dosc długo, tak wyszlo, chwila zapomnienia, troche alkoholu i to wszystko. nie wiedzialam ze ona jest w ciązy. dowiedzialm sie o tym w zeszlym tygodniu, a o swojej dowiedzialam sie w piątek...:O

Gość wehotio;hebrui;h
chyba lepiej byc samotna matka niz tkwic w nieszczesliwym zwiazku/malzenstwie ? :o

Gość Ja ze Szczecina
chyba mu powiem ale usunę...:( nie dam rady byc samotna matką, nikt z rodziny mi nie pomoze...nie mam takiej mozliwosci...

Gość Maniusiowataaaa
ja jestem chyba w 5 tyg niewiem dokladnie 29 sie dowiem Wiesz nie odpowiedzialnie sie zachowalas kochajac sie z kims kto ma dziewczyne bo takie osoby to tylko przeleciec a teraz powinnas dac prawo zycia dziecku Powiedz mu albo odejdzie albo ciebie zostawi wiec zobaczysz czy bedzie mu zalezec czy nie A to ze bedziesz samotna matka to wina jest twoja Najwyzej urodzisz i oddasz skoro nie masz serca i myslisz o usunieciu Zrobisz jak uwazasz ale alimenty powinnas zdzerac tak czy owak chyba ze twierdzisz ze dasz se rade

Gość Ja ze Szczecina
a ile masz lat? jestes w szczesliwym zwiazku?:( pewnie mąz sie cieszy.:( dlaczego ja nie moge sie tak ciewszyc?

Gość idź do ginekologa dziewczyno
Więc kiedy pójdziesz na następną wizytę, przygotuj sobie listę pytań, jakie masz na temat ciąży, porodu, aborcji, opieki nad samotnymi matkami, podmiotami zajmującymi się pomocą samotnym matkom itp. Zastanów się co chcesz zrobić, a potem zdobądź jak najwięcej wiedzy. Nie jesteś pierwsza w takiej sytuacji i mądry ginekolog na pewno coś Ci poradzi, widział już setki takich dziewczyn. Udaj się też do którejś z organizacji feministycznych lub społecznego domu samotnej matki. Także do MOPSu. Odradzam organizacje kościelne, bo w przeliczeniu ich pomoc charytatywna wychodzi drożej niż brak tej pomocy.

Gość Maniusiowataaaa
Mam 22 lata i jestem szczesliwa bo udalo mi sie zajsc w ciaze ktora mogla byc nie mozliwa A ty nawet o aborcji nie mysl bo zniszczysz sobie zycie juz na amen

Gość Ja ze Szczecina
cholera... te reklamy mnie denerwują, jakies czipsy mi tu latają, zjadłąbym! hahaha wariuje juz, raz placze z eszczescia raz z radosci... jutro mu poiwem co ma byc to bedzie, iwem jedno, jesli nie poczuje sie do odpowiedzilanosci to usune, sama sobie rady z dzieckiem nie dam, a nie urodze i nie oddam, bo bym sobie cale zycie nie wybaczyla...

Gość gość
Maniusiowata a skąd jesteś?

Gość Maniusiowataaaa
zrobisz jak uwazasz ale pomysl ze jak usuniesz bedziesz miala przez cale zycie poczucie winny lepiej oddac dziecko niz usuwac daj mu prawo do zycia

Gość Maniusiowataaaa
LatteMacchiato Knurów :) Czyżbyś mnie znał/a?

Gość gość
Niestety jestem akurat z drugiego końca Polski :)

Gość Maniusiowataaaa
skad te pytanie skad jestem :D hehe bo tak mnie zaskoczylo

Gość gość
Bo też jestem w ciąży i chciałam mieć kogoś z bliska do pogadania :) Bo nie mieszkam w swoim mieście, a w obecnym NIKOGO nie znam, więc głupio tak samej... A ciągłe przebywanie z facetem wiadomo czym grozi hehe :)

Gość Maniusiowataaaa
hehehe zawsze mozna pogadac to moj numer gg 6999877 :D wiec odezwij sie tam wspierac sie mozna

Gość KInderkie
leviatan po huj tak jedziesz w pierwszym poscie? rownie dobrze moglaby byc to osoba wspolrzyjaca ze stalym partnerem .. moja kolezanka miaala jedynego ..zabezpieczali sie niemalze Ioo% a jednak nic nie daje I00 % po 4 latach wpadla

Gość Maniusiowataaaa
nie usuwaj