Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her name is Mercedes

Czy zawsze przed minetką bierzecie prysznic?

Polecane posty

Gość nie zawsze ale zawsze sie podm
ywam

Wybacz, że o to pytam ale nie każdemu to może przyjść do głowy. czy myjesz przed tym też tyłek, bo z tyłka, który bądź co bądź jest blisko, może śmierdzieć jeśli jest tylko wytarty papierem toaletowym. Wybacz za takie bezpośrednie szczegóły ale nie da się tego inaczej ująć. A myślę, że to może zniechęcić nawet napalonego faceta

Gość nie zawsze ale zawsze sie podm
ywam, zawsze myje sie w kierunku tylka wiec chyba oczywiste jest ze tylek tez sie myje.

ok:) Ciekawe jak inne...

Gość Zawsze sie myje
Gorzej jak jest na spontana :P to wtedy troche średnio mi się chce mówić napalonemu chłopakowi sorry skocze się umyć :P Używam pachnących wkładek, myję się żelami do higieny intymnej i mam takie chusteczki do higieny intymnej do podcierania w razie czego :P wszystko wówczas jest ok :) i naprawde ładnie pachnie :P konwaliami :P

Gość cyberek
a mi się marzy taka lekko "zmęczona":)

Gość gacek wielkouch
--->cyberek Przemawiają przez ciebie pradawne instynkty, kiedy samicę można było poznać po zapachu...nie zapachu konwalii

Gość pytanie do kobiet
a ja mam pytanie tak na marginesie.calujesz sie z facetem i chcesz isc na calosc a wiadomo po jakims czasie nie jestes tam swieza to co wtedy????mowisz ze idziesz wziac prysznic?????

Gość gacek wielkouch
-->pytanie do kobiet No chyba tak powinno być..ale niech dziewczyny się wypowiedzą. w sumie to i mężczyzna powinien sobie co nieco umyć, żeby raka szyjki macicy nie powodować u kobiety. Taka prawda ale mało kto o tym wie

Gość yyyyyyyyyyyjjajnhbsx
najlepiej razem iść pod prysznic:P a jak to spontan to ja się podmywam i on też myje swojego kolegę:P