Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hisahda

moze ktos wie?

Polecane posty

Gość hisahda

moja dwuletnia coreczka od jakis 2-3 tygodni prosi o sikanie i kupke na nocnik , ale jak sie zezlosci albo ja ukarz ei płacze to sika w majtki , robi na złośc czy moze porostu wtedy nie kontroluje tego?

Gość hisahda
rygor ma , ale nie stety tylko ode mnie, mieszkam z tesciami i mezem i tylko ja wychowuje reszta rozpieszcza inaprawde jest ciezko

Gość fanfatal
2 letniemu dziecku chcesz rygor wprowadzić? Puknij sie w dekiel :O

Gość hisahda
a ma na glowe wejsc? chyba kat nie zaszkodzi , ostatnio naprawde przechodzi sama siebie

Gość matkaizona.............
Wal się na pysk wyrodna matkaizona........ Z choyem się na rozumy pozamieniałaś pi.zdo

szmaciara :D

Nie dawaj nocnik bo po co ma się "cofać ":) Najlepiej schowaj go lub wyrzuć! Ciężko pewnie będzie przez parę dni ale tłumacz że jest już dużą dziewczynką,że mamusia robi siku i kupę na kibelek i że nie wolno siadać na nocnik. Myślę że chce na Tobie wymusić ten nocnik i dlatego sika w gatki.A Ty nadal swoje że i tak jego nie dostanie i tak.I co najważniejsze porozmawiaj z męzem byście mieli w tym wypadku jedno zdanie bo inaczej można sobie w łeb walnąć :)

je.baj się dziweczko :)

Gość hisahda
ja jej nie zabieram tego nocnika , normlanie prosi albo na nocnik albo na sedes,na podworku czy gdziekolwiek indziej tez , ale jak placze bo sie na nia nakrzyczy za cos to wtedy nie prosi tylko sika, i jak zrobi mowi mamo zsikalam sie, wtym jest problem i nie wiem czy robi to ze zlosci czy nie kontorluje

Gość mamaaawol
matkaizona weź się za jakąś robotę fizyczną bo na myślenie za późno pustak z ciebie

cienkiego to ma twój stary, który cię nie doruchał :)

Gość jhcegryuf
Pomarańczka chce być mądrzejsza a wychodzi głupsza niż ta zalogowana... Uczycie kogoś kultury a same z rynsztoku ledwo co wylazły. Naprawdę, nic tylko współczuć.

jaskaddh jep się :)

Gość hisahda
albo zle napisalam albo zle mnie zrozumiano, ja nie krzycze na nia za to ze leje w majtki bo, ju zod prau tygodni prosi na nocnik czy tam na sedes , ana podworku pod krzaczek , chodzi o to ze jak ukaram ja za cos zlego np ze na stół wejdzie jak nikogo nie ma wkuchni czy cos podobnego , wtedy rozplacze sie i nie zawsze ale sika w majtki , i chodzi mi o to czy sika na zlosc czy dlatego ze nie kontroluje