Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafeteriuszka

Komorowski wygrywa w sądażach

Polecane posty

Gość cafeteriuszka

Gość WYBORY ZOSTAŁY SFAŁSZOWANE!
Wygrał Janusz Korwin-Mikke ale PO i PiS sfałszowali wybory!

Gość ...ot...co....
bronek bedzie jeszcze bardziej wiesniaczyl niz kaczynski :O zobaczycie, ze za rok, dwa nikt nie bedzie sie przyznawal, ze na niego glosowal 🖐️

Gość pierdolta sie wszystkie kaczki
kaczogrod jebany chcieli zrobic

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
sĄdaże...o żeszw morde:D:D:D

Gość wkurwia mnie to
Tych sondazy w ogole nie powinno byc bo maca ludziom w glowie. Najlepszy przyklad to moj ojciec. Mowie mu ze glosowalem na Korwina-Mikke a on ze zmarnowalem glos bo ma male poparcie wiece i tak nie wygra. Tak wlasnie ludzie robia. Widza, ze dwa gamonie maja po 40% poparcia wiec daruja sobie glosowanie an innych.

Gość piczkaxxxxxxxxx
napieralski powienien wygrac a nie jakis komor:O

Gość cafeteriuszka
to się kurwa rzuć:P pomylić się nie można?:P

Gość man madde man maddde
w sadazach moze wygrywa napewno przegrywa w uczciwych sondazach:)

powtórzę. kiedyś inwestowano w bilboardy, dziś inwestuje się w sondaże. zachowajmy spokój do jutra, jak będą oficjalne wyniki. Mam nadzieję, że nie sfałszowali. Zobaczy się.

Gość do wkurwia mnie to
no dokładnie, też uważam że sondaże przedwyborcze powinny zostać zakazane żeby każdy mógł sam zdecydować na kogo głosować nie sugerując sie tymi głupimi sondażami ale dupokratyczny reżym nie zakaże sondaży bo to jest narzędzie w ich rękach do manipulowania wyborami PRECZ Z DUPOKRACJĄ! WOLNOŚĆ I PRAWORZĄDNOŚĆ PRZEWODNIĄ SIŁĄ NARODU!

Gość cóż za liberalizm żeby
zabraniać ludziom mówienia o wynikach swoich ankiet. Wprost liberalizm w czystej formie KONSERWATYWNY.

Gość jarek to pomyłka narodowa
Jak wygra kaczyński to będzie wstyd na cały świat! Prowadzć kampanie wyborczą żerująć na współczuciu społeczeństwa z powodu smierci brata to dla mnie najgorsze łajdactwo i buractwo. Wstyd mi jak widze, że zamiast przystanąc na chwilę i zająć się zgruzgotaną tragedią rodziną ten chory na władzę człowieczek gotów po trupach dopaść prezydentury... Co ja mówię... po trupach... on na trupie własnego brata tańcuje byle, by się do koryta dorwać. Żal.

Gość antykomorowski
Nie zdajecie sobie sprawy, jak Lech Kaczyński był cenionym politykiem w całej Europie. Jarosław jest również bardzo dobrym politykiem. Zobaczymy co będzie za dwa lata...co PO zrobi z polską.

Gość iksigrekzet
dobrze Napieralaski powiedzial, ze wszyscy mowili o walce 2 partii! no i ludzie zamiast myslec trzezwo oceniali wszystko na podstawie tego co im ktos chcial wmowic:/

Gość do antykomorowski
kaczyńscy, zarówno jarosław jak i lech (świeć, panie, nad jego duszą) to pieniacze. dyplomaci z nich żadni. "spieprzaj, dziadu" kwintesencja szanowanego polityka, człowieka stanu i głowy państwa... no proszę... :O

Gość iksigrekzet
a teraz jak sobie tak mysle to w drugiej turze na kogos glosowac?jeden wart drugiego:/

Gość iksigrekzet
pozatym mam zal...bo mysle, ze Napieralski mial bardzo duza szanse wygrac ale ludzie nie mieli okazji sie przekonac do niego...za krotko to trwalo...tzn kampania

Gość bez sensu to wszytsko
.....