Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arminwwa

probowac ją zdobyc czy dac sobie spokoj ?

Polecane posty

Gość arminwwa

Moj problem polega na tym ze zalezy mi na jednej dziewczynie ktora chodzi do mnie do szkoly. Gdy sie poznalismy odrazu zaczelismy rozmawiac calymi dniami, i sie zakochalem ^^ gdy jej o tym powiedzialem odpowiedziala ze nie jest gotowa na zaden zwiazek poniewaz boi sie byc zraniona po poprzednim facecie ktorego kochala na zaboj i ze chce zebym byl jej dobrym kolegą. Od tego czasu minęło jakies 2 miesiace przez ktore rozmawiamy calymi dniami, spotykamy sie 2-3 razy w tygodniu, calujemy itd bez seksu. Ona wie ze mi na niej zalezy lecz ostatnio jak rozmawialismy o tym czemu nie jestesmy razem ona powiedziala ze zaluje ze nie moze wybierac do kogo cos czuje a do kogo nie i nie chce ze mna byc tylko z przyzwyczajenia lecz nie wyklucza tego ze kiedys bedziemy razem i cos do mnie poczuje. I teraz nie wiem czy probowac dalej czy kompletnie sobie odpuscic i sprobowac znalezsc inna tak samo ładna i zaje**sta z charakteru?

Gość aha i achh
skoro chodzicie jeszcze do szkoły, to moze sobie odpuscicie ten seks na razie, co??? :o Cholera jasna, swiat się konczy, zwiazek gówniarzy ze szkoły nie jest zwiazkiem jak nie ma w nim seksu. :O

Gość arminwwa
nie chodzi mi tylko o seks choc ona to robila ze swoim bylym, chcialem z nia stworzyc zwiazek na dluzej niz 3 miesiace oparty wylacznie na rznieciu w jakichs krzakach :)

Gość arminwwa
czyt. nie chodzi mi tylko o seks bo wyszlo dziwnie :D