Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa dziwnego tematu

co sie dzieja jak poroni kobieta

Polecane posty

wiec odrazu prosze o poważne odpowiedzi !! ;p Wiec co sie dzieje jak kobieta poroni w domu co trzeba zrobic ? Co robi sie z płodem poronionym??

Tajemnicza damo..alez Twoj usmiech jest nie na miescu..zupłnie. Poroniłam..ale w szpitalu..w sumie to czekałam na poronienie bo serduszko przestało bic..pielęgniarki prosiły bym roztropnie korzystała z toalety. Czyli nie jest im wszytsko jedno co sie stanie z plodem. To tak na marginesie. Mysle,ze jak juz czacznie sie ronic to trzeba jaknajszybciej jechac do najblizszego szpitala. Krwawienie moze byc zbyt silne.

Gość a ja poszlam po 10 miesiacach
trzeba jechac do szpitala....... glupie pytanie :/ a co sie robi ze zlamanym nosem?

to wiem ze trzeba jechac ale kiedy juz poronisz co sie robi z martwym dzieciatkiem ??

Gość gość
Jak co się robi? Jeśli jest mikro rozmiarów ląduje chyba w wc, jeśli jest już większym płodem to chyba lekarze zabierają na sekcję? Nie wiem co się w takich przypadkach robi...

do WC to strzaszne Jezu napewno nie

Gość butelka wody mineralnej25
mojej cioci oddali w szpitalu w takiej malej skrzyneczce, poszla na cmentarz i zakopala przy grobie ojca.

Gość a ja poszlam po 10 miesiacach
nie wiem w sumie co sie robi z plodem(jak go przeniesc), ale na pewno trzeba zaniesc do szpitala, bo przeciez trzeba zrobic badania, zeby lekarze mogli odpowiedziec na pytania rodzicow "dlaczego?" ...... a pozniej pewnie oddadza plod (jesli rodzice chca) i mozna pogrzebac .... przykre to :(

Gość ciekawa dziwne
a ja poszlam po 10 miesiacach - dzieki pozoadna dojrzała odpowiedz

Gość zależy od wieku ciąży
we wczesnym stadium to nawet ciężko stwierdzić kiedy wydalany jest zarodek, w późniejszych etapach to już poważne krwawienie i ból, więc i tak pewnie wylądujesz w szpitalu

Gość Krupczatka30.30
W szpitalu podpisujesz zgode na kremację po zabiegu oczyszczania lub zabierasz ta materięze sobą w pojemniku i robisz co chcesz... Tak mi powiedziano przy moim zabiegu. A w domu?? No cóż.. Rzadko zdarza się, by poronienie późnej cąży nastapiło w domu... A wczesnej, to wygląda poprostu jak zwykła mesiączka... I nic więcej... Pozdrawiam.

Gość taka ta czarna
Jaka głupota z ta sesją zdjęciową! Na cmentarzu są specjalne miejsca tzw. osarium, gdzie wrzuca się odpadki medyczne tj.płody,amputowane kończyny itp.

Gość irmina31w
Jeśli poronisz w domu to rub co chcesz karetka nie zabiera dziecka do szpitala na badania . a w szpitalu masz prawo pochowac lub odac na badania