Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuxe

9-letni związek czy 2-letnia znajomość

Polecane posty

Gość nuxe

Witam, na forum piszę po raz pierwszy i sądzę, że ostatni gdyż zawsze wydawało mi się ze online porady nie potrafią pomóć. Zdecydowałam się napisać, gdyż nie umiem już sama poradzić sobie z problemem. Jakiś miesiąć temu rozpad się mój 9-letni związek. Z mojej finalnej winy. Zdradziłam Go, mojego narzeczonego, parę razy z tym samym, poznanym w grze komputerowej chłopakiem. Teraz nie jestes z żadnym z nich, jednak eks-narzeczony chce żebym wróciła a tamtem żebym z nim spróbowała bo on bardzo tego chce. C o m a m z r o b i ć. Zaznaczam iż zadna z tych miłości nie jest szczeniacką i za wszelkie " głupie" odpowiedzi dziękuję. Szukam naprawde pomocy i porady, bo nie wiem którego wybrać, może żadnego? zacząć wszystko od zera? Mam 29 lat.

zdradziłaś ex-a raz prawdopodobnie zdradzisz kolejny (bo coś było powodem zdrady) chyba ze chcecie aby to był luźny pod względem seksualnym związek

Gość nuxe
nie wiem czy wrócić do eks - on tak cierpi , tak mnie boli jak widze jak mu źle, jak go oszukałam , zawiodłam, zniszczyłam coś pięnego, jednak gdzies w głebi wierze ze nie zdradziłabym go gdyby czegoś mi nie brakowało. Chłopak z którym go zdradziłam jest .. pasujemy do siebie idealnie zakochałam sie w nim znając go tylko z rozmów na TS czy gg , a gdy się poznaliśmy w real'u to tylko wzmocniło nasze uczucie. Dzis znam go bardzo dobrze. I wiez ze życie z nim byłoby wspaniałe, tylko nie mogę zapomniec o cierpieniu eks i o tym jak bardzo go zawiodlam , ponieważ nadal bardzo go kocham. Patowa sytuacja. :(

Gość lody pistacjowe
nie wchodzi sie drugi raz do tej samej rzeki

Gość KInderkie
9 lat zwiazkuloo ... hmm to ktorego z nich kochasz

Gość Seidhe
czyżby wow?;)