Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewnia

Jak odzyskać

Polecane posty

Gość królewnia

kogoś kogo się bardzo zraniło i zawiodło jego zaufanie???????

Gość królewnia
przepraszałam wiele razy,okłamałam go pojechałam na zjazd klasowy jemu powiedziałam że do kumpeli bo nie chciał mnie puścić ,powiedział ze boi się ze mną żyć bo go znów mogę okłamać

Gość królewnia
bo on nigdzie mnie nie puszcza samej a jemu się jechać ze mną nie chciało wyjątek to właśnie kumpela jak potwierdzi telefonicznie ze jestem u niej to ok

staszek ma racje a wogole to do kumpli cie puscil a na zjazd klasowy juz nie ? to chore heh nie powinno byc na odwrot?

Gość królewnia
oprócz tej jednej bardzo uciążliwej wady ma wiele zalet szło z tym żyć bo nie jestem aż tak bardzo rozrywkowa ale teraz przekreślił nasze 8 lat

faktycznie zwracam honor :) tak czy owak powiedzcie ludzie co jest zlego w zjezdzie klasowym?

Gość królewnia
KASIA ma rację kumpeli-koleżanki przepraszam mój błąd ,w ogóle ze mną nie rozmawia,doszedł do wniosku że boi się żyć ze mną jak dla mnie lekka przesada tym bardziej że zdarzyło mi się pierwszy raz tak urwać i nic nie nabroiłam

Gość Falski
zerznąć go

poprostu zawiodłas go... moze jakos uda ci sie z nim porozmawiac? albo napisz mu wiadomosc ze przepraszasz i ze wiecej tego nie zrobisz , ze zalujesz...

Gość królewnia
smsów wysłałam pełno -zero odzewu ale powiedzcie tak szczerze czy aż tak zle zrobiłam? chciałam tylko się spotkać z dawno nie widzianymi osobami

to mu to wytłumacz... to moze pojdz do niego i powiedz oczy:) nie mam pojecia co ten facet czuje, jaki jest

Gość królewnia
jest naprawdę mądry i wartościowy tylko ma właśnie świra na punkcie tego żebym nigdzie nie chodziła sama czy do sklepu czy do lekarza - zawsze ze mną mowi żę się omnie maartwi ja starałam się mu wytłumaczyć ale on nie chce mnie zrozumiećtakie zawieszenie już od przeszło tygodnia

boi sie moim zdaniem bo dużo dziewczyn w dzisiejszych czasach robi.. się nie ma co mu dziwić.. żyliście 8 lat.. i nagle takie coś odwaliłaś nie dziwię się mu naprawdę... zawsze sie zaczyna od pierwszego razu..

no to że do lekarza czy do sklepu to przesada.. ale takie zjazdy.. to naprawde sa nie raz po to.. zeby sie zabawic.. duzo osob jest takich ze jedzie zeby pobawic sie z kolezanka z dawnych lat.. po % zawsze cos sie dzieje troche..

Gość hm hm hm hm hm hm hm
Dla mnie to jest straszne ograniczenie.. Udusilabym się w takim związku.. Wg mnie nie masz za co przepraszać, bo nie zrobiłaś nic złego :) A on jest jakimś palantem skoro rzuca Cię o coś tak nieistotnego.

moj tez "sie matwi" wiec znam to ;) ale dziwne ze tyle sie nie odzywa, moj by nie wytrzymał... moze daj mu czas do przemyślenia

Gość królewnia
Paul90-ja mu już od 6 miesięcy wierciłam dziurę w brzuchu żebyśmy jechali,zgodziłsię a 4 dni przed imprezą doszedł do wniosku że jednak nie pojedziemy,byłam wściekła dlatego pojechałam,myślisz że tak miło bawić się bez bliskiej osoby??ale ukarał mnie w jeden z najgorszych sposobów,po tylu latach coś takiego.Wiesz jak się poczułam ?jak zabawka która już się nie podoba i można ja wyrzucić na śmietnik

Ja ciebie rozumiem.. Ja też nie jestem osoba przepadajaca na chodzenie imprezy.. tzn. jak wiem ze tam chodzi najgorszy element sie bawic to nie ide.. wole isc do znajomych normalnych.. usiasc wypic pogadac posmiac sie.. i wogole.. do kolezanki ze chcialas isc to lozz takie rzeczy nie powinien zabraniac.. jezeli to nie jest kolezanka ktora ma wplyw na wasz zwiazek... Powiem ci ze swojego doswiadczenia.. ze mam dziewcyzne jestem z nia ponad 3 lata jestem zareczony z nia.. a ona dzisiaj do mnie powiedziala ze zrywa bo nie zgodzilem sie z nia isc na spacer z jej siostra i jej chlopakiem.. poniewaz mialem sprawe do niej wazna do omowienia na osobnosci.. i ona to olala... i takie cos powiedziala.. po 3 latach.. ja jestem przeciwny zeby ona sama chodzila rowniez.. bo ma kilka kolezanek co przez nie sa w naszym zwiazku klotnie... i co mam powiedziec.. ??

Gość królewnia
to widzę że oboje jesteśmy w patowej sytuacji,przykro mi bardzo,ale ta koleżanka akurat nie ma wpływu na nasz związek przyjazni się z nami obojga,ja też nie chodzę na imprezy ostatnia to było wesele kuzyna prawie 2 lata temu i nigdzie nie chodzę nie przyprawiam rogów itp itd,więc chyba trochę zaufania powiniemn do mnie mieć,pierwszy raz zerwałam się ze smyczy i tego żałuję bo nawet się dobrze bez niego nie bawiłam i wróciłam wcześniej wię jako facet odpowiedz mi napytanie CZY TO BYŁO TAKIE STRASZNE???

nie bylo ale po 8 latach sie zawiodl jak nic nie bylo z oby stron... nie dziwie.. musisz dac mu czasu.. napewno..