Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila1988

Prosze o fachowa porade (OJCIEC ALKOHOLIK)

Polecane posty

Wiatm serdecznie Mam na imie Kamila i mam 21 lat, potrzebuje porady odnosnie alkoholika w dumu. Obecnie mieszkam w domku jednorodzinnym z mama i ojcem alkoholikiem. odkad pamietam pil dzien w dzien, awanturowal sie, niszczel poszczegolne rzeczy, brudzil, i rzucal do bicia i tak jest do tej pory... moja siostra z bratem wyprowadzili sie kilka lat temu bo nie mogli tego zniesc. niestety w chwili obecnej, nie moge zostawic mojej mamy samej i sie wyprowadzic, musze wszustko znosic. moja mama w tamtym roku odwazyla sie i podala go do sadu o mocne pobicie, trwalo to dos dlugi czas, lecz przed ostatnia sprawa zrezygnowala, zapewne ze strachy.Policja odwiedza nas mniej wiecej 1 w miesiacu i zabiera go na wytrzezwienie, 3 razy byl na odwyku, teraz czekamy na 4 raz, niestety nic to nie daje, i trzeba o czyms innym pomyslec. Bardzo prosze o pomoc 1 Doradzam jej rozwod i podzial majatku wspolnego, prosze mi powiedziec jak mozna to rezegrac, mama najchetniej sprzedalaby dom i kupila meszkanie, zeby tylko sie uwolnic...jak to wyglada ze strony prawnej, sa jakies szanse zeby doprowadzic do tego, czy musi byc jego zgoda itp Bardzo prosze o pomoc Kamila

Gość cwieta
centrum praw kobiet w warszawie ul wilcza 62/19 otrzymasz pomoc prawną nie musisz placić tel 22 622 25 17 zapisy do prawnika niestety tylko w piątki rano od godz 9 .Jeśli pochodzisz z innego województwa wskażą gdzie możesz uzyskać pomoc .zrób cos nie tkwij w takiej sytuacji ,ja podobną sprawe wygrałam teraz wiem że żyje

Gość gienia żona lenia
tak Centrum to dobry pomysl mojej kumpeli też pomogli

Gość Anna wieczoremm
To bardzo trudna i przykra sprawa... policja nic nie pomoże... współczuje życia.. jedynie chyba rozwód...a on musi isc na leczenie..przymusowe...