Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTYLKOjaNiktINNY

Zaprzyjaźnie się z FAJNA OSOBA:)

Polecane posty

Gość kafe09
a skad jestes

Gość fajny mlody koles
Czesc ja jestem chetny! A jestem naserio fajny

Gość najdziwniejszy
ok, jestes ladna, mozemy sie zaprzyjaznic :classic_cool:

Jestem z ok Krakowa, mam skończone 20lat co więcej..nie ważna jest płeć tak naprawdę szukam osoby(może nie zbyt odpowiednie miejsce)ale uważam że skoro ja się tu znalazłam, to myślę że jest tu napewno ktoś naprawdę fajny:)z kim można porozmawiać o wszystkim..:)

Gość mihihih
ale chodzi ci o spotkania na zywo czy wirtualmna znajomosc tez pasuje?

Gość fajny mlody koles
Jezeli masz chec na wirtualna znajomosc to ja jestem otwarty a fajny jestem moge zostawic nr gg jesli jestes zainteresowana. Ok Wroclawia 22 lata

Ale w sumie tutaj też niby wirtualnie piszemy więc może po prostu kogoś od takich pogaduch a później kto wie może ta rzekoma przyjaźń się rozwinie:)

Gość fajny mlody koles
Do Krakowa jade 2,5 godzinki wiec nie wykluczone spotkanie na kawe

Gość najdziwniejszy
"ale uważam że skoro ja się tu znalazłam, to myślę że jest tu napewno ktoś naprawdę fajny" o widzisz, wlasnie to stwierdzenie mi sie podoba bardzo :D bo mnie rozwalaja ludzie, ktorzy twierdza, ze w necie nie ma normalnych i godnych zainteresowania ludzi - znaczy, ze albo sami tacy sa albo uwazaja sie za lepszych od innych - tak czy inaczej nalezy omijac szerokim lukiem :D bazienka, a ty ladna jestes? to ciebie bym wyrwal moze :classic_cool: :D

Gość fajny mlody koles
Ja interesuje sie wszystkim po troche ale w zwiazku z tym ze mam bardo uzdolnione rece w dziedzinie stolarstwa to tworze ciekawe rzeczy z drewna. Wiem ze to dziwne jak na 22 latka ale to mknie ciekawi poza tym chyba jak kazdy facet motoryzacja aczkolwiek jestm troszke inny bo pilka nozna mi jest obojetna heh. Jezeli opis Cie nie odstraszyl to jak sie pojwisz zostawie nr gg

najdziwniejszy-no myślę że trzeba mieć przede wszystkim szczęście żeby trafia na swoją tzw'bratnia duszę' dlatego cały czas szukam:) Tu Leja- nie uważam się za piękność, i też nie stworzyłam tego wątku dlatego żeby mnie ktoś oceniał, jaka to nie jestem, poza tym chcąc być czyimś przyjacielem raczej nie ocenia się PRZEDE WSZYSTKIM wyglądu, no przynajmniej ja tak mam:)

Gość najdziwniejszy
mnei tam motoryzacja nie interesuje :D

Fajny młody koles- no to widzę że uzdolniony jesteś, ja to ogólnie szukam pracy od jakiegoś czasu, nie studiuje, może to kwestia lenistwa, ale w chwili obecnej to nie mam co z sobą zrobić, m.in dlatego też tu jestem:)

Fajny młody koles- no to widzę że uzdolniony jesteś, ja to ogólnie szukam pracy od jakiegoś czasu, nie studiuje, może to kwestia lenistwa, ale w chwili obecnej to nie mam co z sobą zrobić, m.in dlatego też tu jestem:)

Gość mihihih
najwyrazniej nie kazdy zrozumial o co ci chodzi bo dla wiekszosc nie istnieje nic akiego jak przyjazn

Gość KMTD
Czy mogłabyś podać na siebie jakiś namiar aby można było nawiązać kontakt? Mam 23 lata , studiuje w Krakowie, mam mało znajomych i chętnie bym poznał kogoś z kim można byłoby się zaprzyjaźnić . Jestem naprawde porządnym chłopakiem;)

Gość fajny mlody koles
Ja szkole zawalilem tez przez lenistwo ale lenistwo do nauki bo pracowac mam ochote i to straszna codziennie jak wstaje to jestem szczesliwy ze ide do pracy. Tutaj jestem nie z nadmiaru czasu a raczej z samotnosci wszyscy znajomi siedza z dziewczynami w domach niektorzy wyjechali a ja zostalem sam niestety

Gość Maniusiowataaaa
Witam jestem ze slaska jesli chcesz zapoznac sie i zaprzyjaznic to nie ma problemu tu jest moje gg 6999877 Edyta Pozdrawiam

Gość mihihih
ja rowniez zostawie nr gg 12372466

Gość mihihih
ja rowniez zostawie nr gg 12372466

W ogóle to przepraszam za opóźnienia z odpisywaniem ale korzystam z neta w telefonie więc dlatego tak wolno:) no ja też nie mam zbyt wielu znajomych, większość pracuje albo studiują a weekendy to też ze swymi połówkami spędzają dlatego no ciężko jest aby ktoś znalazł chwilke czasu..

Gość fajny mlody koles
Wiele osob nie wierzy bo nigdy nie przezyla ja mialem ta przyjemnosc niestety teraz nasze drogi sie rozeszly bo jej facet byl strasznie zazdrosny