Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia22

czekam na @ objawów brak,czy możliwa ciąża??:)

Polecane posty

witam mam pytanie za 4 dni mam mieć @ale jak narazie nic tego nie zapowiada,zawsze już tydzień przed@mam bóle brzucha jestem rozdrażniona i mam straszną ochotę na słodkie,a teraz nic jestem tylko jakas zmęczona zero jakich kolwiek bóli brzucha piersi mnie bolą ale tylko jak np,biegne po schodach i są jakby takie ociężałe,zaznacze ze staramy sie z mężem o dzidzie,więc jest możliwe ze mogę być w ciaży,czy któraś mamusia tak miała?? i czy temperatura mierzona po południu może być wiarygodna bo mierzyłam w pochwie i miała 37,5.jeszcze zmierze rano zaraz po przebudzeniu.prosze o jakieś odpowiedzi:)

Po pierwsze- temperatura nie jest wiarygodna, temperaturę się mierzy rano i to każdego dnia o tej samej godzinie , nanosi na wykres i wtedy wiem czy jest podwyższona (zresztą temp spada dopiero dzień albo nawet w dniu @ okresu) Po drugie- piersi mogą być objawem ale nie muszą. Mnie bolały od strony pach jak dotykałam, dopiero po czasie zaczęły twardnieć. No i sutki mnie bolały.

piersi moga tez bolec na zbizające sie miesiaczke to co piszesz to nie sa zadne objawy ciązy poczekaj do miesiączkii jak nie bedzie to zrób test

Gość Kafeterianka252
Powiedz mi, jaki masz śluz. Ja po śluzie poznałam ciążę, ponieważ przed @ jest sucho, a jak ciąża to wilgotno jak w dni płodne:):)

Kafeterianka252- a ja Ci powiem, że zawsze przed okresem miałam sluz i to dużo, pojawiał się na 2-3 przed i o niczym nie świadczył. Teraz jestem w ciąży i miałam taki sam. Trzeba się obserwować codziennie żeby móc stwierdzić ciążę na podstawie temperatury/śluzu/szyjki . Koleżanka ma dostać @ za 3 dni, to nie tak dużo. Najgorsze są niespełnione nadzieje, najlepiej wrzucić na luz.