Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

do wyborców NAIERALSKIEGO..

Polecane posty

Gość eee??
Ehhh ludzie, szkoda mi was. Wybierzecie sobie kaczora i może będzie pięknie, bo nie będzie prywatyzacji? A przypomnijcie sobie ostatnie lata, kiedy prezydentem był Lech?? Pięknie było?? Bo moim zdaniem bardzo źle. Polska już nie mogła się bardziej ośmieszyć w świecie jak za jego kadencji. Kaczor nie chce do europy, trzyma z klerem i wszystkie nowelizacje, które nie są złe, ( np. invitro) wetuje. Poza tym prywatyzacja wcale nie jest taka zła właśnie dla tych biednych ludzi. Jeśli jakaś państwowa firma upada to ludzie tam zatrudnieni tracą pracę, ale jeśli ta sama firma staje sie prywatna to Ci ludzie nadal pracują. Sama pracuje w prywatnej firmie i nie powiem żeby było mi tak źle.. Chyba, że mówimy o osobach, które są nierobami i czekają na pieniądze od państwa za nic...No to im prywatyzacja nie robi żadnej różnicy, bo jak ktoś nie chce pracować to nie będzie...Ja tam będę głosować na Komorowskiego, bo mam dość wstydzić się, że mieszkam w Polsce, który jest dzięki Kaczorom postrzegany, jako zaścianek

Gość 464564564
komorowski

Gość masakra jakaś
do eeee? a co jak wygra komorowski to narodzi sie nowa polska i wszystko bedzie cacy? nagle ludzie dostana prace, beda podwyzki, zywnosc, stanieje, bedzie legalizacja invitro, narkotyków, nagle sasiednie panstwa beda nas szanowac, staniemy sie przyjaciomi z rosja, a sam obama bedzie sie bratal z komorowskim. czy wygra komorowski czy kaczynski tak czy siak bedziesz narzekac.. tak jak to robi wiekszosc..

Gość masakra jakaś
z reszta PO juz miało swoje 5 minut, tusk ladnie makron nawijał na uszy podczas debaty w 2007 roku i ani jednej obietnicy nie spełnił.. ludzie zrozumcie ze w PO liczy sie tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. tylko wielcy przedsiębiorcy, a taki zwykly szary czlowieczek jak ja czy Ty jest ostatni na liście.. nienawidzicie kaczynskiego bo media go tak kreują, taka prawda, TVN trzyma z PO a przeciez co powie TVN to swięte. Ale jakoś nikt nie zauwazyl, ze Pan kaczynski nie musiał zmuszac sie do opluwania kogokolwiek ani wysmiewania sie ze swojego konkurenta zeby miec tak wysokie poparcie jakie ma.. a pan komorowski? musi uciekac do tak tanich sztuczek. Do tego jego sposob mówienia.. masakra. mówi strasznie niespójnie, jedno niekonczące się zdanie przez całe przemówienie. patrzy gdzies w siną dal, a kontakt wzrokowy z rozmowca ma w dupie. po ogloszeniu wczorajszych wynikow pokazał klase i jak go wołali to wszystkich olal, narazie am wszystkich w dupie, ale przed sama druga tura znow zacznie lizać tyłki. do napieralskiego ciagle mial problem, a teraz lize mu tylek zeby go poparł..

nie poprę nikogo. dla mnie różnice miedzy SLD ,a PO (lub PiS ale to juz kompletna abstrakcja) sa taka makabrycznie duże , ze albo oddam nieważny głos albo nie zagłosuje wcale. czyli na jedno wychodzi.

Gość cwaniaczko
popieralem z żoną napieralskiego,a w drugiej turze poprę kaczynskiego. komorowski to gbór i ostatnio bardzo to udowadnial. juz w ogole wczoraj. mamy z żoną po 25 lat.

cwaniaczko Kaczyńskiego ? chyba żartujesz, a co z jego konserwatywnymi poglądami na temat IN VITRO , aborcji itp ? dla mnie to kompletna abstrakcja żeby ktoś kto głosował na Napieralskiego popierał teraz Kaczyńskiego.

Gość sellfstubation
ja nie lubie poglądów kaczora bo jest zacofany ale przynajmniej nie rozkradnie Polski tak jak Po i dlatego na niego zaglosuje wybierając mniejsze zło chociaz zaznaczam ze sie z nim nie zgadzam, z jego poglądami!

Gość sellfstubation
do eeeee: i bardzo dobrze ze Kaczynski jest anty UE, UE to zło :o

ale głupoty gadacie. Przecież Kaczyńskie będzie vetował wszystkie ustawy ,które mu nie pasują poza tym ten człowiek jest chory z nienawiści. Jak juz pisałam wyżej nie zamierzam glosować na żadnego z kandydatów. przykro mi ale jestem w kropce. nie postąpię wbrew sobie.

Gość oczywiście Komorowski
Pomyślcie, predzydent to przecież reprezentant kraju, a co moze sobą zaprezentować Kaczyński? Poza tym on by się tylko ze wszystkimi kłócił, ma gdzieś kontakty z Rosją czy Europą. Narzekaliście na Lecha, a teraz chcecie się pakować w to samo...:|

Gość Napieralski na prezydenta! :P
nie wiem...zobaczymy debate. Gdybym musiała iść dzisiaj to byłby Kaczyński, ale wszystko jeszcze może się zmienic.

i co z tego, ze kaczynski jest przeciw invitro? ja mam mieszane uczucia, ale ma racje ze najpier trzeba bezplodnosc leczyc. poza tym wiele jego koncepcji na polepszenie panstwa sa dobre, ale nie przekresle go tylko dlatego bo ma takie a ni inne zdanie o invitro. a ty sie zgadzasz ze wszystkimi koncepcjami komorowskiego? uwazasz, ze wszystko jest idealne??

Gość sellfstubation
co jeszcze mnie wkurwia w PO? ano to że opowiedzieli się za oddaniem 65 milionow żydom jako zadośćuczynienie, gdzie powodzianie nie dostali jeszcze nawet polowy swojej obiecanej kasy :o poza tym PO gorąco lize dupsko Putinowi, sprzedalo stocznie i teraz planuje sprzedać nasz gaz, wkurwia mnie tez to ze naciskaja na Lecha zeby podpisal Traktat Lizboński, co za tym idzie pozbawili wspolnie Polske SUWERENNOŚCI, Polska nie jest już wolnym krajem o który walczyli nasi dziadkowie, jest panstwem UNI, z czasem powstanie jedno wielkie panstwo - mocarstwo :o nie zalezy im na Polsce w ogole, co z tego ze chcą isc do przodu? ja mam w dupie taki przód, bo nie jesteśmy wolnym krajem już, nie wspominając tego ile krwi przelali za wolną Polske nasi rodacy, a te skunksy w kilka dni po prostu wszystko spierdzieliły :o Kaczyński wetował ok, może jest ograniczony ale jest patriotą w porównaniu do Tuska, ktory chce sie nachapać.

Gość sellfstubation
i szczerze powiem, ze mam gdzieś in vitro, to mnie nie dotyczy.

Ludzie wy chcecie w Polsce dofinansowanie za in vitro??? Ludzie przeciez Polsa to nie USA nas nie stać na to! Mnóstwo leków, dla cięzko chorych dzieci jest wycofywanych, dzieci cierpią,bo nie mają leków,bo panstwa na nie nie stać a wy chcecie in vitro! Puknijcie się w głowe:)

ja sie w większości spraw nie zgadzam z Komorowskim ani z Kaczyńskim. Wiec przykro mi nie będę postępować wbrew sobie i nie zagłosuje na nikogo. Ale ciekawie będzie obserwować to zbiorowe za przeproszeniem "lizanie dupy" Panu Napieralskiemu.

do : oczywiscie komorowski: a co ze soba reprezentuje komorowski? gada strasznie niespójnie, jak sie wypowiada to jest to jedno niekonczace sie zdanie, patrzy w sina dal i kontakt wzroskowy ktory jest bardzo wazny dla jego pozycji ma gleboko w dupie. kaczynski ma gdzies kontakty z rosją? teraz widac jak interesujesz sie polityką.. jak juz sie wypowiadasz na dany temat to sprawdź wszystkie źródła

Nie wiem o wszyscy macie do Tuska...? osobiśącie uważam że jako premier sprawuje się znakomicie!

Gość sellfstubation
zapomniałabym o tym ze PO chciało sprzedac Poczte Polską i LOT :o no koorwa oni cała Polske sprzedadzą, niech tylko Komor zostanie prezydentem wtedy bedzie akceptował wszystko to co Tusek mu podrzuci pod nos i to bedzie tragedia, chociaz juz jest tragedia :o

Komorowski patrzy w siną dal,a Kaczyński mlaska co 2 słowo

Komorowski rzeczywiscie patrzy w sina dal....jak woda spływa do Bałtyku:) Wolę takiego co mlaska niz takiego co sprzeda Polskę

A kaczyński za to będzie wszystko wetował i kłótnie z rządem nigdy się nie skończą

Gość Barrrbarrrkaaaa
Pani Smakovita - widze, ze czytajac niektóre wypowiedzi czujesz to co ja :P

On vetował ustawy, które się pozniej okazały niezgodne z konstytucją i które i tak nie weszły by w życie barany. Jak ktos robi bubel a nie ustawę to chyba lepiej ja zavetowac prawda? Usłyszeliscie w tv,ze Kaczynski wetował ustawy ale o co chodzi dokładniej to juz nie wiecie:)

Gość sellfstubation
to uwazaj dalej,oglądaj więcej TVN, może TVNczycy powinni utworzyć jakąś sektę? ja naprawde nie lubie Kaczki, a to dlatego ze jestem za aborcją, za malżenstwami homoseksualnymi, za mniejszościami i ogolnie nie zgadzam się z tym co mowi Kaczka i jego poglądami, ale do chuja jasnego chce się poświęcić i zagłosować na Kaczke, bo on dla nas jest mniejszym złem. Przestancie oglądac TV i zacznijcie myśleć samemu, czytajcie wolne media, a nie papke która rzuca TVP I TVN. jestem patriotką całym sercem i nie podoba mi się to co wyprawia PO bardziej niz to co wyprawia PiS, bo PiS może jest zacofany i homofobiczny i anty wszystko ale nie sprzedadzą Polski, zresztą juz została sprzedana podpisując TRAKTAT LIZBOŃSKI😭

Gość sellfstubation
i dobrze ze Kaczka wetuje! szkoda ze mocniej się nie zaparł na Traktat Lizboński :( PO robi wszystko zeby popchnac Polske do UE, a UE jak juz pisałam jest jednym wielkim gównem i kiedys bedzie wymierzone w USA albo w Chiny, historia sie powtarza. Nie pamiętacie w jakim celu były budowane mocarstwa w świecie? UNIA jest kolejnym mocarstwem ktore sie buduje na naszych oczach, szkoda tylko ze ludzie są zaślepieni :o

Gość ekh
Pragnę tylko zauważyć, że Kaczyński też miał swoje 5 minut. Jako premier. I co? Jakoś się nie popisał, a szansę miał.